Iako su nakit i satovi već tradicionalno na vrhu liste najpoželjnijih božićnih poklona, ove godine blagdanske kolekcije srebrnarnica ARGENTUM posebno su impozantne. Stoga, ukoliko ste u potrazi za savršenim darom kojim želite dragu osobu oduševitiodaberite nakit izrađen od srebra, sada uz cjelokupan asortiman dostupan po 30% nižim cijenama.


Među mnoštvom raznolikih modela najpopularniji je nakit s cirkonima, a darivanjem takvih modnih dodataka nećete pogriješiti jer je riječ o uvijek cijenjenim ukrasima koji se mogu uklopiti u baš svaki stil,donoseći pravu dozu glamura svakoj odjevnoj kombinaciji.

ARGENTUM, PRIJE 410 KN SAD 287 KN

Također,darivanjem tradicijskog nakita nećete pogriješiti jer nakit oblikovan u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom jedan je od najpopularnijih darova za predstojeće blagdane. Kao originalan dar ali i suvenir trajne vrijednosti tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.

 

ARGENTUM, 950 KN SAD 665 KN

 

ARGENTUM, 760 KN, SAD 532 KN

Osim nakita, u srebrnarnici Argentum tu su i satovi renomiranih proizvođača sa također uvijek popularnim modelima crvenog ili zlatnog sjaja. Uz garanciju od dvije godine odaberite omiljeni model među brandovima Furla, Maserati, Sector,Cerruti 1881, Slazenger, Quantumi drugim,te otkrijte i novu Argenutm kolekciju DaisyDixon pokazivača vremena.

 

ARGENTUM, 860 KN, SAD 602 KN