Ljetni dani su pred vratima, a s njima i naša potreba za prozračnom odjećom te laganom obućom. Moda za ljeto 2021. pokušaj je da se prekrasnom, pozitivnom odjećom vrati optimizam i dobra vibra. Cijela situacija oko nas potaknula je i dizajnere da kroz modu unesu vedrinu što je rezultiralo prekrasnim ljetnim kolekcijama.

Većina stručnjaka slaže se da odabir naše odjeće ima velik utjecaj na to kako se osjećamo i zračimo. Stoga, odaberite outfite u bojama prema vašoj osobnosti, boji puti i nijansi kose te naglasite svoju privlačnost. Plave i tirkizne boje opuštaju, pastelne nijanse odaju nježnost i simboliziraju ženstvenost dok trendi jarke boje ističu naš karakter.

Guess, Fashion&Friends 1.359 kn na akciji 679,50 kn

Guess, Fashion&Friends 1.359 kn na akciji 543,60 kn

Fashion&Friends 1.879 kn

U dugim haljinama, osjećat ćete se elegantno i ženstveno. Lepršave haljine, bilo jednobojne ili s uzorkom obavezan su komad u vašem ormaru.  Možete ih nositi na vrlo jednostavan način te bez puno razmišljanja kombinirati ih uz cipele na petu ili ravne sandale, veliku ili malu torbu, a sve to ovisno o prilici i dobu dana.

Guess, Fashion&Friends 819 kn

Vrlo su moderne nježne pastelne boje poput baby roze, boje mente, svijetlo plave, ali i sve vibrantne boje. Tako možete pronaći u mnogim kolekcijama tirkiznu boju, narančastu ili zelenu. Ako volite modu, ovu sezonu ćete ju naprosto obožavati.


Guess, Fashion&Friends 1.219 kn

Guess, Fashion&Friends 1.239 kn

Po pitanju dužine suknji trebate znati kako su moderne sve dužine, a nosit ćete ih ovisno o vašem raspoloženju ili obliku tijela. Sve više je popularno usklađivanje običnih t-shirt majica uz elegantne suknje, a čak se i razni uzorci slažu jedni uz druge, stoga ne morate previše brinuti da ćete pogriješiti.Fashion&Friends 319 kn na akciji 223,30 kn

Fashion&Friends 379 kn

Prave fashionistice odlučit će se za jarke boje kojih ovoga ljeta imate u svim nijansama. U slučaju da se bojite kako ćete pretjerati, odaberite samo torbu ili cipele u boji koja će zasigurno istaknuti cijeli outfit. Kada birate model torbe, imajte na umu za koju priliku ćete ju nositi kako biste se što osjećali što ležernije. Jer torba nam treba biti pomoćno sredstvo, a ne opterećenje.

Guess, Fashion&Friends 1.039 kn

Guess, Fashion&Friends 1.069 kn

Za sve one koje su vrijedno vježbale tijekom zime, sada je pravo vrijeme da pokažete svoj trud i rezultat. Guess kolekcija nudi predivne, pripijene haljine u raznim modelima, od sportskih, traper pa sve do elegantnih, večernjih varijanti. Uskladite ih s ljetnim sandalama na remenčiće ili uz cipele na visoku petu. Vjerujte, bit ćete zamijećeni gdje god se pojavili.

Guess, Fashion&Friends 1.039 kn na akciji 519,50 kn


Guess, Fashion&Friends 789 kn

Fashion&Friends 1.189 kn na akciji 832,30 kn

Ljetnu inspiraciju potražite u Guess Accessories i Fashion&Friends storu u Tower Centeru.

Guess, Fashion&Friends 869 kn na akciji 695,20 kn

Guess, Fashion&Friends 959 kn