Već godinama, sa zanimanjem pratimo stranice i Instagram profile popularnih blogerica, pronalazimo inspiraciju u njihovim outfitima i savjetima. Jedna domaća blogerica posebno nam je zapela za oko. Riječ je o Branki Čolić, Istrijanki s riječkom adresom, koja nas oduševljava svojim jednostavnim, a opet ženstvenim i elegantnim odjevnim kombinacijama i kul fotografijama s dalekih putovanja. 

Štiklom po svijetu je jedno jako zabavno ime za blog. Kako je započela ta priča? 

Hvala na komplimentu! Nekada davno na Facebooku sam imala album s fotografijama istog imena, te sam zaključila da bi bilo dobro da svoj Instagram profil tako nazovem, kako bi imao neko "zvučnije" ime. Nakon toga, svoju FB stranicu o putovanjima sam također povezala s tim imenom, da me čitatelji lakše pronađu i shvate da sam to ja.

Haljina, 249,90 kn. Pulover, 159,90 kn. Gležnjače, na popustu 159,90 kn Sve RESERVED

Koja su ti najdraža putovanja? 

Najdraža putovanja su mi definitivno ona prekooceanska, mada nemam ništa protiv i ovih bližih. Imam neku želju da sada, dok sam mlađa obiđem ove dalje destinacije, jer tko zna, možda u dubljoj starosti neću imati volju za letom koji traje više od npr. 10 sati. Europu bih nekako ostavila "za kraj", ako se to tako kaže... 

Od ovih dalekih koje sam posjetila u top 3 uvrstit ću Kubu, Filipine i Tajland!


Ova, nova, situacija s koronom zaustavila je putovanja. Kako si se ti prilagodila toj situaciji? 

Da, pobrkala mi je planove za Maroko s prijateljicom početkom travnja, nešto sam gledala Bali u rujnu za rođendan... ali eto, barem smo više istraživali Lijepu našu, pa tako i ja. Najčešće su to bili otoci Krk i Cres, pa malo po Velebitu i Lici, Kvarner standardno i moja Istra. 

Pletena haljina, 349,90 kn. Remen, 129,90 kn. Torba, 249,90 kn. Čizme, 449,90 kn Sve MANGO


Kako bi opisala svoj stil odijevanja?

Svoj stil odijevanja opisala bih kao ( šminkerski ) casual s ponekad rokerskim elementima ( koža, zakovice, pokoji lanac... ). Bitna mi je udobnost, da se ugodno osjećam u tome i da predstavlja mene, moj karakter.  


Pronašli smo te u trgovini Optica Anda, nedugo si tamo počela raditi? 

Tako je, još sam nova i učim o poslu, slobodno navratite, imamo ponešto za svačiji ukus! 

Kaput, 599,90 kn. Hlače, 249,90 kn. Majica 69,90 kn. Torba, 349,90 kn. Čizme, 599,90 kn. Sve MANGO
Naočale 2.290 kn OPTICA ANDA


Često obilaziš trgovine u Tower Centeru, koje su ti najdraže? 

Tower centar volim još od studentskih dana. Sjećam se tog 26.11.2006., rano ujutro, padala je kiša, a ja sam bojkotirala predavanja na faksu i otišla na prvi dan otvorenja u kupovinu, taman obavila sve prije nego što se gužva počela stvarati. Najdraža trgovina mi je definitivno Mango, volim i Reserved,  Mass, ShoeBox, PittaRosso... 

I za kraj - štikle ili tenisice? :-)  

Ah, koje pitanje... pa štikle naravno! ;)

Čizme, 449,90 kn. Torba 249,90 kn Sve MANGO


Foto: Mateo Malvić