Atraktivni modeli prvoklasne obuće i vrhunski dizajniranih torbica na popustu do 60%

Na radost svih ljubitelja izvornog hrvatskog dizajna i kvalitete stiže krasna vijest iz domaćeg modnog diva Guliver: u svim poslovnicama diljem zemlje i na webshopu započelo je veliko sezonsko sniženje cjelokupnog asortimana s popustima koji sežu do 60%, bez obzira na način plaćanja. Iako sezonska sniženja tipična za ovo doba godine kod mnogih drugih brandova ne uključuju nove kolekcije, u Guliveru to nije slučaj: apsolutno svi modeli obuće iz kolekcije jesen/zima 2017. sniženi su do 50%.

 

GULIVER, S POPUSTOM 504 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 504 KN

 

Renomirani hrvatski brand Guliver, nadaleko poznat po napredno dizajniranim modelima izrađenim od visokokvalitetne talijanske kože, već godinama slovi za nezaobilaznu destinaciju svih koji od svoje obuće zahtijevaju više: istovremenu udobnost, dugotrajnost i visoku estetiku.

GULIVER, S POPUSTOM 468 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 468 KN

 

Među najpopularnijom obućom iz nove i raskošne Guliver kolekcije su decentne ali istovremeno upečatljive gležnjače, čizmice i salonke čistih linija s kojima ćete lako stilizirati svaku modnu kombinaciju. Stoga, iskoristite veliko sezonsko sniženje i budite spremni za nadolazeće razdoblje u kojemu ćete poput prave modne dive baš svaki dan ponosno koračati bez bojazni da će vam planove poremetiti nepredvidivi vremenski uvjeti.

Nagradite se izuzetnim parom obuće po maksimalno sniženim cijenama te upotpunite svoj outfit artiklima s dizajnerskim potpisom domaće proizvodnje.

 

GULIVER, S POPUSTOM 564 KN

 

 

GULIVER, S POPUSTOM 594 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 594 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 450 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 474 KN

 

GULLIVER, S POPUSTOM 1.060KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 792 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 708 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 654 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 576 KN

 

GULIVER, S POPUSTOM 504 KN

 

FOTO: PR