Toni Jerković nam donosi recenziju za PowerTank 20000 brenda CellularlineŠto o njemu misli, koje su mu prednosti i zašto baš PowerTank 20000 odabrati pročitajte u nastavku.

Ako ste jedni od onih kojima baterije u mobitelu nikad dosta, a tko nije, zanimat će vas ova prijenosna stanica za punjenje u narodu poznata pod nazivom powerbank brenda Cellularline. Da budemo posve precizni oni svoj moćni powerbank nazivaju PowerTank 20000 i to s pravom jer ova mrcina nudi 20000 mAh kapaciteta odnosno do 15 punjenja prije no što i sam mora na punjač. Pritom je taj PowerTank 20 000 izuzetno kompaktan i s masom od 363g nije odveć težak s obzirom na količinu energije koju pohranjuje ali i brzinu punjenja te broj priključaka kojima je opremljen. U odnosu na druge slične prijenosne baterije PowerTank 20 0000 je i do 40% kompaktniji, a usput i izgleda atraktivno jer zašto ne.  

40% kompaktniji od konkurencije

Lijepo je što su vodili računa i o tome kakav dojam ostavlja izvana, a tom su se filozofijom vodili i pri dizajnu prodajnog pakiranja koje je isto tako cool i otvara se poput knjige. 

Cellularline PowerTank 20 000 ima dva standardna USB 2.0 porta, mikro USB i USB C priključke, a u paketu se isporučuje kabel s mikro USB priključkom, kojim ćete između ostalog puniti PowerTank.  

Na vrhu se nalaze i bijele LED lampice kao indikatori napunjenosti pa u svakom trenutku znate imate li četvrtinu, polovinu ili puni tank. Tipkom na boku PowerTanka punjenje možete uključiti i isključiti. Praktično je što je u stanju istovremeno puniti dva uređaja, pri 10W pa i nadopunjavati vlastitu bateriju ako je to ono što vam u datom trenutku treba. Pritom je implementirana i prenaponska zaštita, koja osigurava da ne dođe do oštećenja ni pregrijavanja.  

Puni dva uređaja istovremeno pri 10W

Koliko ćete punjenja iz jednog 20 000 PowerTanka izvući, ovisi naravno o kapacitetu baterije uređaja kojeg punite. Tijekom više od tjedan dana testiranja, ja sam se morao potruditi kako bih inicijalno punjenje od 20 000 mAh iscijedio do kraja. 

Ovaj moćan PowerTank 20000 poznatog brenda dodatne opreme Cellularline, distribuira Logista i može ga se naći u MOBILCENTRU A1 na trećem katu Tower Centera. Cijena ovog najjačeg PowerTanka s 20 000mAh je oko 250 kuna, a u ponudi su i modeli od 5000 i 10000 mAh u crnoj, crvenoj, bijeloj i plavoj boji.