Cozy i stylish, puloveri su ključni komad u svakoj garderobi. Omiljena kombinacija svih trendseterica tijekom zimskih mjeseci. Puloveri se ponavljaju iz sezone u sezonu, udobni su i topli, a ono što nas posebno veseli je njihova svestranost i mogućnost kombiniranja. Od ležernog dana u uredu do večernjeg izlaska, puloveri su komad koji zaista prolazi uvijek i na sve.

Puloveri se nose uz suknje, traperice ili kožne hlače, sve ovisi kakav look želite postići. Uz plisiranu suknju i gležnjače, savršeno će ići dolčevita pulover. Za one sklone klasici, tu su nešto kraći modeli pulovera koje možete kombinirati uz odijelo ili hlače ravnog kroja. Posljednjih nekoliko sezona tenisice su postale ravnopravan član svakodnevne garderobe, stoga kombinirajte omiljeni pulover uz traperice i tenisice. S takvim izgledom ne možete pogriješiti.

View this post on Instagram

The perfect Sunday is… Saturday

A post shared by Lorna (@lornaluxe) on

Što se tiče boja, pronašli smo pulovere svih boja, od klasičnih zimskih poput sive, bež i crne, pa do šarenih i modela s uzorcima. Inspirirajte se našim prijedlozima i odaberite pulover u kojem ćete provesti najudobnije trenutke.

MANGO, 299,90 KN
MANGO, 249,90 KN
RESERVED, 229.90 KN
RESERVED, 229.90 KN
RESERVED, 249.90 KN
RESERVED, 199.90 KN
SPRINGFIELD, 279 KN
EUROPA 92, 399 KN
EUROPA 92, 399 KN
HOUSE, 229 KN
HOUSE, 169 KUNA
CROPP, 169 KUNA

Foto: Instagram, web stranice trgovina