Jesen 2020. obilježit će crna boja – modni imperativ ove sezone. Ne postoji odjevna kombinacija, godišnje doba ili prigoda u kojoj možete pogriješiti s crnom bojom.

Vođena ovim modnim klasikom, Guess kolekcija donosi statement modele koje će svaka žena poželjeti u svojem ormaru.  Moderni i klasični crni komadi poput sakoa, kožnih hlača, salonki i gležnjača, čine savršen sklad s modnim dodacima koji se poigravaju s urbanim i buntovnim stilom. Istaknuti Guess logotip i personalizacija slova G daju notu luksuza modnim dodacima koji će podići svaku odjevnu kombinaciju. 

Fashion&Friends, 1049 kn

Za inspirativan urbani, street style look odaberite Guess kardigan s izvezenim i naglašenim logotipom na leđima, uz koji možete kombinirati hlače ili suknju te glomazne gležnjače i ruksak.  Ako trebate odjevnu kombinaciju za elegantnije prigode sigurno nećete pogriješiti kombinacijom crnih kožnih hlača i sakoa, jednostavnih salonki i upečatljive Guess torbice. Kako biste razbili monotoniju i malo se odmaknuli od potpunog crnog outfita, poigrajte se s nakitom, maramom, remenom ili kapom u drugoj boji.

Svoj omiljeni crni odjevni komad odaberite u Fashion&Friends storeu na 2. katu Tower Centera.


Fashion&Friends, 1119 kn

Fashion&Friends, 639 kn

Fashion&Friends, 1019 kn

Fashion&Friends, 1249 kn

Fashion&Friends, 1349 kn

Fashion&Friends, 859 kn