Damir Kedžo, godinama smo ga najavljivali  kao mladog i perspektivnog, a danas je Damir sve te najave opravdao.

Pobjede na Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Srce mi umire za njom”,  i Splitskom festivalu u duetu s Domenicom “Mi protiv nas “, hit pjesma “ Sve u meni se budi”  ima 5 milijuna pregleda i titulu pjesme godine, a ljeto za nama  je obilježio pjesmom “ Vidi se izdaleka”  koja je 3 mjeseca bila na vodećim pozicijama nacionalnih ljestvica emitiranja. Sve navedeno dolazi nakon  16 godišnje karijere koju je započeo u u boy bandu , a već 15 godina gradi uspješnu samostalnu karijeru. Pjevanje, ples i mjuzikli, sve su to strasti Damira Kedže koji će ove godine nastupiti na rođendanu Tower Centra. 

DAMIR KEDŽO

Tim povodom u Damirovom društvu prošetali smo centrom i saznali male tajne  njegovog stila, što priprema za nastup, ali i dio onoga što ga čeka u budućnosti. 

Tower Centar prvi je shopping centar u Rijeci, stoga vjerujem kako i ti posjećuješ Tower, koje trgovine voliš?

Da, volim otići do Towera, nije nužno uvijek riječ o shoppingu, često posjećujem kino, a prije kina obavezno pojedem najbolji pizza cut u gradu ili samo popijem kavu. Kad je riječ o shoppingu volim kupovati u Replayu, Europi 92, PittaRossu i Fashion&Friends. Velika prednost je i pet friendly atmosfera, tako moj ljubimac Gigi i ja možemo skupa u shopping. 

Kako bi opisao svoj stil?

Jednostavno rečeno, smart casual, bitna mi je udobnost, stoga se trudim izgledati sređeno, ali ipak mi je najvažnije osjećati se ugodno u onome što nosim. Volim traperice, košulje, talijanske klasične cipele koje su istovremeno elegantne i sportske. 

REPLAY, JAKNA 4.250 KN
REPLAY, 850 KN
EUROPA 92, 499 KN
PITTAROSSO, 303 KN
REPLAY, 420 KN

Ove godine slaviš 13. rođendan Tower Centra, što posjetitelji mogu očekivati? 

Volim riječke koncerte, uvijek bude super atmosfera, nastup pred domaćom publikom posebna je priča i posebna odgovornost. Pjevat ću svoje pjesme, ali i nešto hitova drugih kolega koje volimo i ja i publika. Pozivam sve neka dođu,  mogu obaviti super shopping, u nekom od brojnih dućana, pojesti nešto fino i onda uživati u  koncertu i pjesmama mene i mog benda . Siguran sam da ćemo skupa napraviti dobru zabavu i rođendanski party za pamćenje.

Uskoro izlazi novi album, pripremaš li još koji novi projekt?

Prvo izlazi nova pjesma, u završnoj smo fazi i jedva čekam podijelit ju s vama. Sretan sam i zahvalan jer mogu najaviti  najaviti  i koncerte u danima pred nama. Sve počinje rođendanskim koncertom u Toweru, a nakon toga pjevam u Umagu, Valpovu, Županji, Ivankovu …. To me najviše veseli jer ja najviše volim koncerte i druženje s ljudima. Tu sam ja, najviše ja.

Paralelno radimo na novim pjesmama koje vode novom albumu. Ekipa je uhodana, jako se veselim i jedva čekam da ugleda svjetlo dana. Ima još dosta toga u pripremi, no zasad ne smijem puno otkrivati. Mogu samo reći da sam jako uzbuđen zbog svega što me čeka i što želim dijeliti s vama dragi ljudi jer zbog vas i postojim.

DAMIR KEDŽO

Foto: privatni album, web stranice trgovina