Ako ste se danas nakon 11 sati imali prilike zateći u Tower centru, sigurno ste na drugome katu trgovačkoga centra primijetili nesvakidašnji prizor: raskošne povijesne kostime u ambijentu scenografije u kojoj se dala naslutiti i riječka ura. Pitate se, što bi to moglo biti? Odgovor je jednostavan: riječki „Zajc“ stigao je u Tower!

Prolaznicama i prolaznicima, kao i predstavnicama i predstavnicima medija, voditeljica današnjega otvorenja kazališnoga kutka naslovljenog „Baci oko na kazališni izlog“, Katarina Mažuran, osim kazališnih kostima iz različitih predstava poput „La Giaconda“, „Amadeus“, „Adriana Lecouvreur“ te scenografije iz predstave „Vježbanje života – drugi put“, predstavila je i ovosezonski kazališni program te pretplatničke cikluse. Naglasila je da će prezentacija trajati do 15. listopada, a izložba će se iz tjedna u tjedan obogaćivati novim sadržajima.

 Katarina Mažuran i Vanja Pletikosa Crnić

Dobrodošlicu svima na otvorenju je poželjela Vanja Pletikosa Crnić, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Tower centra, kazavši da im je velika čast ugostiti HNK Ivana pl. Zajca.

"Tower Center Rijeka nastavlja uspješan niz mini izložbi u suradnji s važnim partnerima u lokalnoj zajednici. Nakon što smo ove godine ugostiliTZ Grada Rijeke i Riječki Karneval, Primorsko-goransku županiju i projekt Putovima Frankopana, izrazito smo ponosni na suradnju s HNK Ivana pl. Zajca, i ostvarenje ovog malog kazališnog kutka, prezentaciju scenografije, kostima i nove kazališne sezone. Ovom prilikom zahvaljujem se na izvrsnoj suradnji, koja je samo uvod u niz događanja i gostovanja Kazališta u našem centru." rekla je Vanja Pletikosa Crnić

Ana Miljanović, upraviteljica prodaje, marketinga, promidžbe i odnosa s javnošću „Zajca"

"Zajčev" program predstavila je Ana Miljanović, upraviteljica prodaje, marketinga, promidžbe i odnosa s javnošću „Zajca“. Posjetiteljice i posjetitelji imali su prigodu saznati o pogodnostima pretplate te razlozima zašto se najbolje odlučiti upravo za nju, ali i informirati se o programima koje pretplate nude, upoznavajući se s ponudama pojedinačnih grana - Hrvatske i Talijanske drame, Baleta i Opere. Istakla je, ujedno, da od ove sezone uvodimo i Zajc klub karticu, koja će pored klasičnih pretplatničkih ciklusa nuditi i fleksibilniji model biranja predstava i termina odabirom kazališne kartice, ili pak prepaid-kartice, a za sve one koji odluče pokloniti nekome kazališni doživljaj, darovna kartica će im biti na raspolaganju.

Na kraju otvorenja, svi su bili pozvani na piće gdje su ih dočekali i kazališni suveniri. Posebno bismo htjeli zahvaliti voditeljici garderobe HNK-a „Zajc“ Kristini Komadini na pripremi i postavljanju kostima za javnost.

Vidimo se uskoro, kako u Toweru, tako i u „Zajcu“!

Foto: Dražena Šokčević i Tower Center