Maturalna zabava vrhunac je srednjoškolskog obrazovanja, događaj kojim obilježava kraj jedne lijepe priče i započinje ulazak u svijet odraslih. I dok je nježniji spol mjesecima u planovima oko haljine i frizure, dečki najčešće odrađuju sve u posljednji trenutak. Da to tako ne bi bilo, pogledajte naše savjete gdje u Tower Centru pronaći savršeno odijelo za maturalnu zabavu.

Pri kupnji odijela pripazite na ramena, jastučići za ramena moraju završiti gdje i sama ramena, pobrinite se da ne vire previše ili da nisu uvučena. Odaberite sivu ili boju ugljena, te boje savršen su odabir za maturalnu zabavu. Ako se odlučite za remen neka bude u boji odijela i tanak.

Savjeta ima još more, no ako se odlučite za shopping u Tower Centru, budite sigurni kako će vam ljubazno osoblje u trgovini pomoći odabrati savršeno odijelo i sve što ide uz to.

mondo uomo

U Galileo trgovini za maturante imaju posebnu akciju MATURANTSKI OUTFIT gdje će maturanti dobiti popust do 40% ili izabrati kombinaciju košulja, kravata i odjelo od 999 kn

GALILEO, ODIJELO 1.439,40 KN, KOŠULJA 269,10 KN, LEPTIR MAŠNA 116,10 KN

 

Galileo, maturantski outfit 1.099 kn (košulja, kravata i odjelo)

Ima nešto čarobno u odabiru prvog odijela i svečanosti maturalne zabave, stoga uživajte u svakom trenutku.

mondo uomo

 

mondo uomo, velik izbor asesoara