Omiljeni riječki par Đurđa i Franko nakon što su osvojili srca domaće pa onda i publike izvan granica lijepe naše (New York) stižu u Tower Center, a nama su otkrili do sad nepoznate detalje iz njihova bračnog života.

Franko, što te privlači kad Đurđa obuče?

Franko: Đurđa je najlepša kad stavi neš tigrasto, ona ima sve tigrasto, ja ne moren birat kad ona ima samo tigrasto.

Đurđa, što ti misliš o Frankovom stilu?

Đurđa: O kakovon stilu?! Franko nima stila! On bi gol šal van kuće da ga ja ne obučen! Srića da ja iman istančan osjećaj za modu pa on ipak zgleda šesno. 

Pomažeš li mu u kupovini?

Đurđa: Dal mu pomažen va kupovini?! Pa taj si va životu gaće san ni kupil!  Srića da me ima pa ja kupujen za njega. A buduć da san blagoslovljena talenton za modu i osjećajen za lipo, on je vavik modno usklađen i va trendu.

Kad smo kod kupovine i stila, kakva je nova kuća? Jeste li napokon uselili?

Đurđa: Kuću još išćemo... Skoro smo se zaleteli i kupili Trump Tower, ali Donald ni pustil da prominimo natpis va Ćuk Tower pa smo odustali od kupnje. Sad išćemo neku lipu kuću, z lipimi koltrinami, Dogma nan pomaže pa ćemo valjda neč nać, a ako ki tako neč nudi neka nan javi. Jedini mali uvjet je da bude lipša od Slavičine.

Hoćete nabaviti kućne ljubimce? Jeste li tip mačke ili psi?

Đurđa: Sigurno ćemo imit kućnoga ljubimca. Ja nis ni pas ni mačka tip, ja volin činčile. Drage su, malo jidu, a uz to griju. Vin vin.

Franko: Ja mrzin to ča Đurđa voli, ona voli bunde. Va naše ulice je jedna luda baba ka voli mačke, ja san siguran da će Đurđa tako finit. A njoj ni ne treba kućni ljubimac, ja sam njen kućni ljubimac.

Prošlo je godinu dana od prve odigrane predstave, popularnost joj ne opada već i dalje raste, možda se Franko učlanio u neku stranku?

Đurđa: Franko se je konačno učlanil. Va udrugu umirovljenika. Jako san kuntenta, aš ima besplatnu jogu pa ja gren na njegovu iskaznicu. Rečen da su krivo napisali Franko, da san ja zapravo Franka! Ma san šegava, ča ne?!

Franko: Prisilno me učlanila, na prepad!

Moramo vam reći da se Slavica motala po Toweru i informirala o predstavi, možemo li i nju očekivati 15.9. u Cinestaru?

Đurđa: Slavica se ovih dani mota po Toweru i koliko san čula, šopingira ko luda samo da bi ča više ulaznic dobila! Krava!!

Hit-komedija „Casabianca“ koju su napisali i izvode Irena Grdinić i Mario Lipovšek, nakon mnogobrojnih uspješnih izvedbi, stiže i u Tower Center Rijeka, u četvrtak 15. rujna 2022. u 19 sati u riječkom CineStaru (dvorana br. 1). 

Tower Center Rijeka najbržih i najvjernijih 400 kupaca nagrađuje ulaznicom za popularnu predstavu. Svi kupci koji ostvare kupovinu u iznosu većem od 300,00 kuna na Info pultu centra, na 4. katu, mogu preuzeti jednu besplatnu ulaznicu.

Ulaznice će se dijeliti od 8. rujna do 14. rujna 2022. ili do isteka zaliha. Račun mora biti ostvaren na dan kada se preuzima ulaznica. Za jedan račun moguće je dobiti jednu ulaznicu. 

Foto: Ivica Brusić Brujo