Službeno je predstavljen novi dres hrvatske nogometne reprezentacije s legendarnim kvadratima koje će aktualni brončani sa Svjetskog prvenstva u Kataru nositi u predstojećem ciklusu, što uključuje i nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a koji je ekskluzivno od 21. ožujka dostupan za kupnju u Sport Vision trgovini u Tower Centru Rijeka!

Na upečatljivom prvom dresu, kultni crveni i bijeli kvadrati postali su najveći do sada, nudeći hrabriji izgled koji će pomoći u oblikovanju prepoznatljivih motiva hrvatske zastave na tribinama i na terenu. Unutarnja strana ovratnika otkriva pak logotip Obitelj/Family koji još više odražava jedinstvo među Vatrenima, a vanjski rebrasti dio dodaje još izraženiji moderni stil.

Nadahnut starom slavom, pričuvni dres donosi moderan začin klasičnom stilu kako bi podsjetio igrače i navijače da nastave sanjati velike snove. Ukošeni kvadrati na novom dresu još jednom odaju priznanje herojima sa Svjetskog prvenstva 1998. godine u Francuskoj, a plava boja istog odgovara tonovima boja na grbu i zastavi Republike Hrvatske. Naravno, logo Obitelj/Family ni u ovom slučaju nije izostao na unutarnjoj strani ovratnika, kao podsjetnik na veliku hrvatsku vatrenu nogometnu obitelj.

Ne brini se, navijaj punim srcem, skači vatreno dok navijaš za naše Vatrene jer je pri izradi novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije opet korištena Nikejeva napredna Dri-FIT ADV tehnologija čiji prozračni materijal, izrađen od recikliranih plastičnih boca, sprječava pretjerano znojenje i zagrijavanje tijela i omogućuje igračima da ispod dresa ostanu suhi od prve do zadnje minute.

“Silno sam ponosan što sam imao tu privilegiju najviše puta odjenuti hrvatski dres, ali uvijek se iznova obradujem novoj garnituri koja slijedi naš prepoznatljivi uzorak. Hrvatska šahovnica čini naš dres jedinstvenim, a to se pogotovo odnosi na prvu garnituru koja ovaj put donosi velike crvene i bijele kvadrate i moram priznati da mi se iznimno sviđa kada vidim ovaj novi dres uživo. Također, dopada mi se atraktivan dizajn pričuvnog dresa koji me, zahvaljujući kosim kvadratima, dizajnom vraća u 1998. godinu i legendarne Vatrene koji su na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj postali inspiracija mnogim mladim nogometašima, pa tako i meni”, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, kojemu je ovo deveti set dresova otkad je prvi put zaigrao za reprezentaciju.

Želiš imati novi dres prije drugih? Od 21. ožujka skokni u Sport Vision trgovinu i odaberi svoj novi navijački dres za nadolazeće Europsko prvenstvo!