Uskoro nam započinju sezona pričesti, krizmi i vjenčanja što znači da mnogi kreću s velikim pripremama za taj važan dan. Osim što treba izabrati pristojan i otmjen outfit, koji će se uklopiti u svečanu atmosferu treba se pobrinuti i za frizuru.

Svečane frizure potrebno je prilagoditi modelu, materijalu i kroju haljine. Ako niste ljubiteljica ogrlica ili naušnica, zašto se ne odlučite za nakit u kosi? Češljići, ukosnice ili tijare dodatno će uljepšati vašu frizuru i postići da se osjećate poput filmske zvijezde.

 Frizerski salon Simple u Tower Centeru - stručnjaci su u izradi svečanih frizura 

Ukoliko ste pozvani na vjenčanje, a dosadile su vam već viđene frizure, krajeve kose svežite, a ostatak raspustite da romantično pada niz ramena. Pletenice ispletene na razne načine idealan su, praktičan i ženstven dodatak svakoj kosi.

Odaberite frizuru koja će izdržati cijelu noć, vodite računa kakvu kosu imate, posavjetujte se sa stručnjacima i zajedno se odlučite za najbolju varijantu maturalne frizure. Frizerski salon Simple u Tower Centeru dugi niz godina brine za vašu kosu, stručnjaci su u izradi svečanih frizura i s veseljem će vam pomoći u odabiru savršene frizure. 


Foto: pixabay, Instagram frizerski salon Simple, Mateo Malvić.