Izbor za najFotografa u organizaciji Tower Centra i priloga Life Novog lista polako se bliži kraju, a veliko finale održat će se ove subote, 6. travnja, u 18 sati, na 2. katu Tower centra. Ovaj je natječaj privukao brojne ljubitelje mode i fotografije, a od 60 zaprimljenih prijava, poseban dojam ostavilo je petero kandidata.

Eni Brušnjak, Mateo Malvić, Donovan Pavleković, Moreno Matković i Marin Suslić petero je talentiranih mladih ljudi koji će se boriti za titulu najboljeg amaterskog fotografa. Prošlu subotu odradili su modno snimanje i pritom dokazali svoju kreativnost te pokazali fotografske vještine.

Žiri, kojeg čine Silvija Gerc Vodopija, Saša Brusić, Filip Koludrović, Mario Poje, Jelena Balić i Mare Milin, očekuje nimalo lak zadatak – morati će izabrati najFotografa koji se ističe svojim talentom i idejama. Osim samog izbora, u subotu će se održati panel o modnoj fotografiji kojem će prisustvovati najpoznatiji hrvatski fotografi – Filip Koludrović, Mario Poje, Jelena Balić i Mare Milin. To će zasigurno zaintrigirati sve ljubitelje mode koji žele nešto više naučiti o fotografiji iz fashion i beauty svijeta.

Ove subote očekuje nas puno zabave i uživanja u odličnoj fotografiji, a čitav program voditi će Belma Džomba. Pozivamo vas da nam se pridružite na velikom finalu i podržite svojeg novog omiljenog modnog fotografa. 

Foto: Novi list