Kao što možete primjetiti iz sezone u sezonu, trendovi iz prošlosti polako se vraćaju u modu. Prije nekoliko godina to nismo mogli niti zamisliti, ali odjevni predmeti koje su nekoć nosile naše majke i bake sada ispunjavaju i naše ormare. Jedan od najomiljenijih “povratnika” zasigurno su hlače visokog struka.

PIMKIE, 245 KN

Laskaju svakoj figuri, vizualno produljuju noge, naglašavaju struk i prikrivaju nedostatke. Upravo zato su postale jedan od ključnih komada odjeće i njihova popularnost niti ove sezone ne opada. Savršeno se uklapaju u razne stylinge i možete ih odabrati za svaku prigodu. Najčešći izbor za ležernu šetnju gradom i dalje su traperice ili obične skinny hlače visokog struka koje možete kombinirati uz jednostavne majice s natpisom i tenisice.

MANGO, 349,90

Za poslovni ili svečani look, možete se poigrati s elegantnim chino ili sve popularnijim prozračnim palazzo hlačama.
Ako ih još uvijek nemate u svojem ormaru, sada je prava prilika da to promijenite. Zbog svoje lakoće kombiniranja, ove hlače postati će vaš najbolji prijatelj i inspiracija za raznorazne outfite. Hlače visokog struka igraju savršenu stilsku igru s brojnim modnim dodacima i odjevnim predmetima, a rezultat je – savršena odjevna kombinacija.

Sudeći prema izlozima trgovina Tower centra, izbor hlača visokog struka je mnogobrojan. U nastavku pronađite svoj savršen model i shopping može početi!

PIMKIE, 289 KN

MANGO, 349,90

MANGO, 249,90 KN

FRACOMINA, 949,99 KN

FRACOMINA, 949,99 KN

MANGO, 199,90 KN

MANGO, 199,90

 

PIMKIE, 159 KN

 

 

FOTO: ISTOCKFOTO, MANGO, PIMKIE, FRECOMINA