Ako ste mislili da ćemo s prvim zrakama sunca pospremiti svoje gležnjače u ormar, bili ste u krivu. Novi modeli za proljetne dane već su izloženi na policama u Mass trgovini u Tower Centeru.

U novim kolekcijama ove omiljene obuće pronaći ćete nekoliko modela gležnjača kaubojskog stila. Ženske gležnjače Al It Is  s niskom kvadratnom petom bit će izvrstan odabir za poslovne prigode, rođendanska slavlja kao i za večernji izlazak.

Mass, 599 kn

Mass, 599 kn

Ponuda gležnjača u obliku sportskih tenisica oduševit će sve one koji vole kombinirati udobnost i sportski izgled s modnim trendovima. Kombinacije različitih boja moći ćemo pronaći i na samo jednom paru naših omiljenih gležnjača marke Liu Jo. ‘Trendsetterice’ će se zasigurno diviti posve bijelim sportskim gležnjačama brenda Guess.


Mass, 959 kn

Mass, 779 kn

Mass, 1.059 kn

Mass, 1.259 kn

U Mass trgovini na 1. katu Tower Centera pronaći ćete i raznoliku ponudu modela muških sportskih gležnjača. Bijele, crne, crno-bijele, gležnjače s otisnutim znakom logotipa, platno, koža, gumeni potplat.....sve su to obilježja obuće za novu proljetnu sezonu koja nam dolazi. 


Mass, 699 kn

Mass, 779 kn