Čar Božića krije se u mnogočemu; od ukusnih kolačića, šarenih ukrasa i lampica, pa sve do druženja s najmilijima - u božićno vrijeme sve se čini nekako čarobnije. Osim toga, blagdani u nama bude želju za darivanjem bliskih osoba, obitelji i prijatelja. Mini shopping vodiči uvijek dobro dođu, stoga smo ovaj put odlučili napraviti popis najboljih poklona za svaki horoskopski znak.

Ovan je sportski i avanturistički tip, savršen poklon za ovaj znak bit će svaki poklon povezan sa sportom ili akcijom. Lopta uvijek prolazi, ali i bilo koji dio sportske opreme, tenisice, sportska garderoba ili utezi. 

Sport Vision, 449 kn

Polleo Sport, 334,82 kn


Bikovi su hedonisti, pa će ih radovati jestiv poklon, naravno ukusan i raskošan. Čokolada i bomboni u kombinaciji sa svježim cvijećem. Savršena kombinacija za svakog bika. 

Interspar


Blizanci, kao pravi modni znalci obožavaju sve što je in, detalj koji je must have njih će osvojiti na prvi pogled. Odaberite torbicu ili maramu u njihovoj omiljenoj boji, s tim odabirom pogriješiti sigurno nećete. 

Aldo, 490 kn

Gentelman

Rakovima je dom svetinja, stoga će uvijek upaliti nešto što doprinosi toplini i ljepoti kućnog ugođaja. Vaza, cvijeće, papuče ili pak nešto od kuhinjskog alata poput miksera ili otvarača za boce također je odličan odabir za horoskopskog raka. 

Elipso, 349 kn

Vitapur, deke 299,90 kn


Lav. Zlatni nakit uvijek je pun pogodak za ove horoskopske zvijezde. Privjesak, naušnice ili ogrlica, što god od nakita odabrali, pogriješiti nećete. Glavno da sjaji i privlači pozornost. 

Pandora


Djevice vode računa o zdravom načinu života, pa će idealan poklon za njih biti bio krema ili knjiga o hrani. Sve što je ekološki i zdravo za djevice je odličan odabir. 

L'occitane 117,90 kn


Vage vole privlačne i lijepe stvari, stoga što god odlučili pokloniti njima mora biti lijepo. Lijepo upakiran parfem ili umjetničko djelo zadovoljit će svaku vagu. 


Luce, od 499 kn

Tajanstveni i provokativni pokloni želja su većine škorpiona. Sexy rublje odličan je odabir. Drugi odabir može bit kriminalistički roman ili karta za kino. 

Palmers, 1.140 kn

Hoću knjigu, 129 kn


Strijelci vole kretanje i prirodu. Savršen poklon bit će avionska karta, no ipak je tu riječ o sitnicama, stoga strijelcu za Božić poklonite avanturistički roman ili priručnik za putovanja. 


CCC, 329 kn


Jarci nisu zahtjevni kad su pokloni u pitanju. Važan im je osjećaj zajedništva, njima je dovoljan iskren poljubac. No, ako želite nešto konkretnije možete odabrati rokovnik ili poslovnu torbu. 

Aldo, 540 kn


Ovo je možda najzahtjevniji znak za poklone, jer Vodenjaci uvijek teže nečem novom, a poklon za njih treba  biti originalan i moderan. Dobro će proći nešto od računarske opreme, no prije morate provjeriti imaju li to već, jer su vodenjaci uvijek ispred svog vremena.   

Mi Store, 3.699 kn na akciji 2.499 kn

Ribe su maštovite i romantične, pa očekuju i takve poklone. Sve što budi emocije, stoga odaberite ambijentalne lampe, eterična ulja ili nakit od perlica.

Luce, svjetiljka od himalajske soli 398 kn