Čar Božića krije se u mnogočemu; od ukusnih kolačića, šarenih ukrasa i lampica, pa sve do druženja s najmilijima - u božićno vrijeme sve se čini nekako čarobnije. Osim toga, blagdani u nama bude želju za darivanjem bliskih osoba, obitelji i prijatelja. Mini shopping vodiči uvijek dobro dođu, stoga smo ovaj put odlučili napraviti popis najboljih poklona za svaki horoskopski znak.

Ovan je sportski i avanturistički tip, savršen poklon za ovaj znak bit će svaki poklon povezan sa sportom ili akcijom. Lopta uvijek prolazi, ali i bilo koji dio sportske opreme, tenisice, sportska garderoba ili utezi. 

Intersport, 18,99 € (143,08 kn)


Bikovi su hedonisti, pa će ih radovati jestiv poklon, naravno ukusan i raskošan. Čokolada i bomboni u kombinaciji sa svježim cvijećem. Savršena kombinacija za svakog bika. 

Aura, 45,60 € (343,57 kn)

Blizanci, kao pravi modni znalci obožavaju sve što je in, detalj koji je must have njih će osvojiti na prvi pogled. Odaberite torbicu ili maramu u njihovoj omiljenoj boji, s tim odabirom pogriješiti sigurno nećete. 

Aldo, 29 € (218,50 kn)

Replay, 93 € (700,01 kn)


Rakovima je dom svetinja, stoga će uvijek upaliti nešto što doprinosi toplini i ljepoti kućnog ugođaja. Vaza, cvijeće, papuče ili pak nešto od kuhinjskog alata poput miksera ili otvarača za boce također je odličan odabir za horoskopskog raka. 

Lonci&Poklopci by Bajde, 54,50 € (410,63 kn)

Mass, 19,99 € (150,61 kn)

Lav. Zlatni nakit uvijek je pun pogodak za ove horoskopske zvijezde. Privjesak, naušnice ili ogrlica, što god od nakita odabrali, pogriješiti nećete. Glavno da sjaji i privlači pozornost. 

Watch Centar 87 € (655,50 kn)


Dicta, 96 € (723,31 kn)Djevice vode računa o zdravom načinu života, pa će idealan poklon za njih biti bio krema ili knjiga o hrani. Sve što je ekološki i zdravo za djevice je odličan odabir. 

L'occitane, božićni set


Vage vole privlačne i lijepe stvari, stoga što god odlučili pokloniti njima mora biti lijepo. Lijepo upakiran parfem ili torbica zadovoljit će svaku vagu. 

Pelgolo, 98 € (738,38 kn)


Tajanstveni i provokativni pokloni želja su većine škorpiona. Sexy rublje odličan je odabir. Drugi odabir može bit kriminalistički roman ili karta za kino. 

Intimissimi

Hoću knjigu, 11,90 €

Strijelci vole kretanje i prirodu. Savršen poklon bit će avionska karta, no ipak je tu riječ o sitnicama, stoga strijelcu za Božić poklonite avanturistički roman ili priručnik za putovanja. 

Vitapur, 139,90 € (1.054,08 kn)

Jarci nisu zahtjevni kad su pokloni u pitanju. Važan im je osjećaj zajedništva, njima je dovoljan iskren poljubac. No, ako želite nešto konkretnije možete odabrati rokovnik ili poslovnu torbu. 


Ovo je možda najzahtjevniji znak za poklone, jer Vodenjaci uvijek teže nečem novom, a poklon za njih treba biti originalan i moderan. Dobro će proći nešto od računarske opreme, no prije morate provjeriti imaju li to već, jer su vodenjaci uvijek ispred svog vremena.   

iSTYLE, 479,99 € (3.616,48 kn)

Ribe su maštovite i romantične, pa očekuju i takve poklone. Sve što budi emocije, stoga odaberite ambijentalne lampe, eterična ulja ili nakit od perlica.

Douglas, 78,49 € (591,38 kn)

Ako i dalje ne znate što pokloniti nemate vremena za kupovinu i potragu po trgovina, a želite darovati dar bez greške tu je poklon kartica Tower Centra Rijeka.