Čar Božića krije se u mnogočemu; od ukusnih kolačića, šarenih ukrasa i lampica, pa sve do druženja s najmilijima - u božićno vrijeme sve se čini nekako čarobnije. Osim toga, blagdani u nama bude želju za darivanjem bliskih osoba, obitelji i prijatelja. Mini shopping vodiči uvijek dobro dođu, stoga smo ovaj put odlučili napraviti popis najboljih poklona za svaki horoskopski znak.

Ovan je sportski i avanturistički tip, savršen poklon za ovaj znak bit će svaki poklon povezan sa sportom ili akcijom. Lopta uvijek prolazi, ali i bilo koji dio sportske opreme, tenisice, sportska garderoba ili utezi. 

Ferivi, 749 kn (99,41 eur) 

Buzz, 599 kn (79,50 eur)

Bikovi su hedonisti, pa će ih radovati jestiv poklon, naravno ukusan i raskošan. Čokolada i bomboni u kombinaciji sa svježim cvijećem. Savršena kombinacija za svakog bika. 

Interspar

Blizanci, kao pravi modni znalci obožavaju sve što je in, detalj koji je must have njih će osvojiti na prvi pogled. Odaberite torbicu ili maramu u njihovoj omiljenoj boji, s tim odabirom pogriješiti sigurno nećete. 

Fashion&Friends, na akciji 785,85 kn (104,30 eur)

Gentlemen

Rakovima je dom svetinja, stoga će uvijek upaliti nešto što doprinosi toplini i ljepoti kućnog ugođaja. Vaza, cvijeće, papuče ili pak nešto od kuhinjskog alata poput miksera ili otvarača za boce također je odličan odabir za horoskopskog raka. 

Elipso, 359 kn (47,65 eur)

Posteljina.hr, deka na akciji 75,27 kn (9,99 eur)

Lav. Zlatni nakit uvijek je pun pogodak za ove horoskopske zvijezde. Privjesak, naušnice ili ogrlica, što god od nakita odabrali, pogriješiti nećete. Glavno da sjaji i privlači pozornost. 

Furla Corner, 1.460 kn (193,78 eur)

Watch Centar, 603 kn (80,03 eur)


Djevice vode računa o zdravom načinu života, pa će idealan poklon za njih biti bio krema ili knjiga o hrani. Sve što je ekološki i zdravo za djevice je odličan odabir. 

L'occitane, 350 kn (46,45 eur) 


Vage vole privlačne i lijepe stvari, stoga što god odlučili pokloniti njima mora biti lijepo. Lijepo upakiran parfem ili umjetničko djelo zadovoljit će svaku vagu. 


Luce, od 499 kn (66,23 eur)

Tajanstveni i provokativni pokloni želja su većine škorpiona. Sexy rublje odličan je odabir. Drugi odabir može bit kriminalistički roman ili karta za kino. 

Intimissimi, 305,15 kn (40,50 eur)

Hoću knjigu, 139 kn (18,58 eur)

Strijelci vole kretanje i prirodu. Savršen poklon bit će avionska karta, no ipak je tu riječ o sitnicama, stoga strijelcu za Božić poklonite avanturistički roman ili priručnik za putovanja. 

CCC, 299,90 kn (39,80 eur)

Jarci nisu zahtjevni kad su pokloni u pitanju. Važan im je osjećaj zajedništva, njima je dovoljan iskren poljubac. No, ako želite nešto konkretnije možete odabrati rokovnik ili poslovnu torbu. 

Aldo, 690 kn (91,58 eur)

Ovo je možda najzahtjevniji znak za poklone, jer Vodenjaci uvijek teže nečem novom, a poklon za njih treba  biti originalan i moderan. Dobro će proći nešto od računarske opreme, no prije morate provjeriti imaju li to već, jer su vodenjaci uvijek ispred svog vremena.   

Mi Store, 1.799 kn (238,77 eur)

Ribe su maštovite i romantične, pa očekuju i takve poklone. Sve što budi emocije, stoga odaberite ambijentalne lampe, eterična ulja ili nakit od perlica.

Luce, svjetiljka od himalajske soli 398 kn (52,82 eur)