Božić je pred vratima! L’OCCITANE je pripremio sjajne i raskošne poklon setove koji će unijeti čaroliju u vaše blagdansko slavlje i oduševljenje kod onih koje darujete. Ovog prosinca,L’OCCITANE vas nagrađuje sčak 20% popusta na dio poklon setova iz raskošne blagdanske ponude. Puni šarma, mirisa i vrhunskih tekstura, L’OCCITANE poklon setovi riješit će sve vaše nedoumice oko darivanja, apredivna svečana pakiranja istih donijet će zlatnu svjetlost Provanse pod vaš bor.

 

U nastavku vam donosimo prijedlog atraktivnih blagdanskih poklon setova iz L’OCCITANEOVIH najpopularnijih kolekcija.

L’OCCITANE, BADEM ZA UČVRŠĆIVANJE I NJEGU TIJELA 430,16 kn (redovna cijena:537,70 kn)

Baršunasta tekstura i slasni miris koji ostavlja na koži razlog su zašto se proizvodima iz Badem kolekcije svaka žena uvijek ponovno vraća. Poklonite svojoj majci ili prijateljici bogatstvo finoće i luksuza u kojima će moći uživati svaki dan. Blagdanski se tiz kolekcije Badem sadrži:obožavano Bademovo ulje za tuširanje, Bademovo koncentrirano mlijeko za tijelo i Bademovu odličnu kremu za ruke, u sjajnoj poklon kutiji.

L’OCCITANE, HIDRATANTNA NJEGA S KARITE MASLACEM 276,00 kn (redovna cijena: 344,00 kn)

Ovim poklonom, izrazite zahvalnost prema dragoj osobi koja vas kroz cijelu godinu nadahnjuje svojom pažnjom i toplinom.Hranjivi karite maslac pružat će njegu i zaštitu koži ruku i tijela kroz cijelu zimu. Blagdanski setiz Karite kolekcijesadrži:Karite kremu za ruke, Karite ulje za tuširanje i Karite ekstra nježni sapun, u profinjenoj poklon kutiji.

 

L’OCCITANE, ŠARMANTNI L’OCCITAN 372,32 kn (redovna cijena: 465,40 kn)

Sve što muškarcu treba za vrhunsku njegu lica i tijela. Proizvode u ovom setu odlikujesnažna esencija lavande u spoju s paprenim, muškatnim mirisom gorućeg drva. Praktičnim muškarcima veliki plus će sigurno biti i to što je gel za tuširanje ujedno i šampon za kosu. Blagdanski set iz kolekcije za muškarce L’Occitan sadrži:gel za brijanje, gel za tuširanje i balzam poslije brijanja, u otmjenoj poklon kutiji.

L’OCCITANE, OŽANSTVENA ANTI-AGEING NJEGA LICA 1.313,36 kn (redovna cijena: 1.641,70 kn)

Kada biste pitali žene koji anti-ageing proizvod za njegu lica žele na dar, sigurni smo da bi veliki broj poželio nagrađivanu Božanstvenu kremu za lice. Zato, dragi muškarci, nećete pogriješiti ukoliko punici za Božićpoklonite ovaj božanstveni poklon set,jer postat ćete joj najdraži zet. Blagdanski setiz kolekcije Božanstveno smilje sadrži: Božanstvenu kremu za lice, Božanstveno ulje mladosti za lice i Eteričnu vodicu za lice, u premium poklon kutiji.

L’OCCITANE, ZLATNI TERRE DE LUMIERE 497,52 kn (redovna cijena: 621,90 kn)

Savršen poklon uoči zlatne novogodišnje noći. Zavodljivi gurmansko-aromatični miris Terre de Lumière i sjajne teksture njegujućih proizvoda u ovom setu pružit će vrhunski mirisni spa doživljaj svakoj ženi. Blagdanski setiz kolekcije Terre de Lumièresadrži: Eau de Parfum 10 ml, Uljepšavajuće mlijeko za tijelo, Nježni gel za tuširanje i Blistavi balzam za ruke, u premium poklon kutiji.