Zimski školski praznici još uvijek traju i donose priliku za zabavu i opuštanje, a raznolike aktivnosti mogu dodatno obogatiti ovo razdoblje. Bez obzira birali više aktivnosti ili jednostavno opuštanje kod kuće, važno je iskoristiti ovo vrijeme za stvaranje lijepih i nezaboravnih trenutaka. 

Nezaboravni trenutci puni smijeha za cijelu obitelj čekaju vas na kuglanju u popularnoj Kooglani Food&Fun u Tower Centeru Rijeka. Okupite ekipu i provodite vrijeme u zdravoj natjecateljskoj atmosferi punoj smijeha. Kuglanje je izvrstan način za opuštanje i druženje dok istovremeno vježbate spretnost.

Bowling, Kooglana Food˛Fun

U Kooglani u Tower Centeru zabava za cijelu obitelj je zagarantirana, kao i u najzabavnijoj igraonici u Rijeci Happy Land. Najveći riječki obiteljski zabavni centar proteže se na više od 2.500m2 te je podijeljen u nekoliko cjelina: velika igraonica koja se s rođendaonicama proteže na više od 1.000 m2,  ugostiteljska zona – Kooglana Food&bar, sala s aparatima za obiteljsku zabavu (biljari, zračni hokeji, košarka, simulatori vožnje, video igrice, vrtuljci, klackalice,…) te LaserTag Arena. Radno vrijeme igraonice za vrijeme školskih praznika je od 10h do 21h 

Prikupite prijatelje i krenite u kino. Zimska praznična razdoblja često su ispunjena filmskim hitovima i to je sjajan način da se uživa u najnovijim avanturama na velikom platnu. U Cinestaru u Tower Centeru Rijeka trenutno igra nekoliko hit filmoma koje se isplati pogledati. Ne zaboravite kokice!

AQUAMAN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO

Redatelj James Wan i sam Aquaman, Jason Momoa - zajedno sa Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyom Abdul-Mateenom II i Nicole Kidman - vraćaju se u nastavku najuspješnijeg DC filma svih vremena! Nakon što nije Aquamana uspio pobijediti prvi put, Black Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom za smrt svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok jednom zauvijek ne svlada Aquamana. Ovaj put Black Manta je snažniji nego ikad prije, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobijedio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili zahtjevan savez. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili obitelj, kao i svijet, od nepovratnog uništenja.

WONKA

Od Paula Kinga, redatelja filmova "Paddington" i producenata "Harry Potter" i "Fantastic Beasts" franšiza, dolazi opojna mješavina magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i s puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem - dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom i ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće. Temeljeno na izvanrednom liku iz priče "Charlie i tvornica čokolade", najprepoznatljivije dječje knjige Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, "Wonka" priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

 
EKIPA IZ DŽUNGLE 2: SVJETSKA TURNEJA

Koga pozivamo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom pjenom koja eksplodira pri dodiru s vodom? Ekipu iz džungle naravno! Manje od mjesec dana prije sezone kiša, utrka s vremenom je počela. Od Sjevernog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i oceane, naši junaci će daleko od svoje omiljene džungle morati pretražiti svijet u potrazi za protuotrovom!