Ako ste u potrazi za kolicima, autosjedalicom ili dodacima, obavezno posjetite Baby Center u Tower Centru ovu subotu, 27.08 od 16 - 20 sati jer najpoznatija 'Vozičkaricu tri najkul frajera' Ines Kovač će vam dati izvrsne savjete!

Do sada je isprobala preko 100 različitih kolica, a mnogim budućim mamama je prva adresa kojoj se obraćaju s pitanjem koja kolica odabrati! Ines posjeduje ogromno znanje kada su u pitanju autosjedalice, a ima li što važnije od sigurne vožnje djece? Naravno da nema! Stoga smo razgovarali s Ines 

Testiraš i recenziraš dječja kolica, prati te više od 10000 ljudi. Kako je krenula tvoja priča i odakle ljubav prema tom nesvakidašnjem zanimanju? 

Točno, divno društvo se okupilo, a zapravo je sve krenulo iz potrebe. Naime, moja fizička ograničenja mi nisu išla na ruku u naumu da svoju bebu nosim, tako da sam sate i sate provela u istraživanju kolica - moje desne ruke. Selidbom u Njemačku, stekla sam prekrasna poznanstva s istomišljenicama, koje su već tada testirale dječju opremu, i tu se rodila ljubav. 2018te, po rođenju drugog djeteta, otvorila sam istoimeni blog, Facebook te Instagram stranicu, u želji da pomognem drugim roditeljima, izgubljenima u moru izbora. I evo nas tu :) 

Što trebaju imati dobra kolica?

Zapravo, svaka kolica su dobra. Bitno je da odgovaraju potrebama obitelji, njihovom životnom stilu i željama. To je vrlo individualno, kao što vidite.

Savjet za nove roditelje

Uh, iz ove perspektive bi imala puno savjeta, no ako o kolicima pričamo... Gledajte na dvije stvari: funkcionalnost i dobru autosjedalicu! Funkcionalnost, da kolica služe vama, a ne vi njima. Autosjedalica, jer je najbitniji dio dječje opreme. 

Koliko si kolica do sad probala/recenzirala

Nekada 2020te sam prestala brojati, tada sam prešla 100-tku 😅 Ipak je to skoro 10 godina istraživanja, testiranja i praćenja trendova.

Tvojih top 5 dječjih kolica?

Jao, to mi je najteže od svih pitanja, posebice kad je Baby Center u pitanju, jer imaju ogromnu i stvarno dobru ponudu!

1. Joolz (čemu lažna skromnost - svi modeli su im vrhunske kvalitete)

Baby Center

2. Cybex Balios S Lux (za jedno dijete) i Gazelle S (twin/tandem)

Baby Center

3. FreeOn Zen 4u1

Baby Center

4. iCandy Lime

Baby Center

5. FreeOn Lux Premium 

Baby Center

A, zašto samo 5..? 

Vidimo se u Baby Centeru ovu subotu, 27.08 od 16 - 20 sati!