Honest bracelets nova je linija narukvica s potpisom branda Argentum, a koje pričaju šarmantne priče. Riječ je o omiljenim narukvicama raznih motiva na šarenim špagicama koje posebno volimo nositi ljeti, a ovaj put u Argentum dolaze u novom ruhu.

Deset zanimljivih motiva (alien, pizza, kaktus, list monstere , žirafa, srce, hashtag, bicikl, hobotnica, šator) možete pronaći u silver i gold varijanti, tj. 18k pozlati, a tanke špagice u zemljanim i šarenim tonovima. Samo jedna narukvica ili više njih, odabir je na vama, a mogućnost kombiniranja boja i motiva zaista je velik. Multibracelet trend obožavamo, a Honest narukvice baš su stvorene za to! 

Najveća vrijednost malih poklona je u iskrenoj gesti darivanja, a ove trendy narukvice idealne su za poklon dragoj osobi. Dolaze u preslatkom pakiranju na točkice i sa simpatičnom porukom u obliku naljepnica koju sami odabirete od deset ponuđenih. Osmijeh osobe koju darujete je zajamčen!

Ono što nas posebno veseli kod Honest narukvica je to što su kao i mnoge druge Argentum kolekcije hrvatski proizvod, nastale od najfinijeg srebra vještim rukama majstora zlatara u Argentumovom proizvodnom pogonu.

Kolekciju pronađite u Argentum poslovnici u Tower Centeru na 2. katu i izaberite motiv koji će ovo ljeto pričati vašu priču!