Unatoč tome što se moda mijenja iz sezone u sezonu, postoji nekoliko komada kojima se uvijek vraćamo i bez kojih ne možemo zamisliti naše outfite.  Bijela košulja hit je komad kojeg ne napuštamo ni tijekom zimskih mjeseci, a uklapa se u svaki svečani i casual stajling.

Malo je toga što se ne slaže s trapericama, nije iznenađenje što bijela košulja nije iznimka. Oba komada su dva velika oružja u našem ormaru i zajedno izgledaju svježe. Za sportski look nabacite tenisice i šiltericu, izgledat ćete chic bez imalo napora.

@sincerelyjules

@merricksart

Razloga za obožavati bijelu košulju je mnogo, nama najdraži je njena kombinacija sa suknjom. Neovisno o dužini suknje daje joj profinjenost i eleganciju.

@halliedaily

Neizostavan dio ormara svake Francuskinje je bijela široka košulja koju kopčaju do točno određene točke tako da im je vrat uvijek izložen. Nikakav trud nije uložen, a izgledate savršeno. Kako bismo vam pomogli u odabiru savršene bijele košulje, provjerili smo ponudu dućana Tower Cenetra i izdvojili neke od najljepših modela.  

Comma, 559 kn

Springfield, 229 na sniženju 75 kn

Sportina, 279 kn

Tally Weijl, 129 kn


Ulla Popken, 409 kn na sniženju 286,30 knOS Jeans, 239 kn na sniženju 119,50 kn

OS Jeans, 279 kn na sniženju 139,50

The Core, 799 kn