Od prvih modela koji slave klasični američki stil do inovativnih krojeva i logomaničnog trenda, Tommy Hilfiger u svakoj novoj kolekciji ostaje vjeran svom upečatljivom stilu koji nikada ne izlazi iz mode.

Prepoznatljiva kombinacija crvene, bijele i plave boje, ove sezone obogaćena je pravom ljetnom fuzijom jarkih kolorita. Ljetni modeli ovoga puta dolaze u nijansama hibiskus crvene, mango narančaste i smaragdno zelene, koja dominira na modelima ženskih midi haljina. 

Tommy Hilfiger

Miks elegantnog stila i urbanog streetwear-a glavne su karakteristike muške kolekcije, koja ove sezone svojim inovativnim dizajnom i dominantnim tonovima boje slonovače i tamnoplave daje alternativu klasičnim odijelima. Pored poslovnih i sportskih ruksaka, male torbice koje se mogu nositi preko ramena igraju glavnu ulogu u ponudi acesoara. 

Tommy Hilfiger

Kreativan tim Tommy Hilfiger u proljetnoj kolekciji pravi i trendy pomake kada su u pitanju krojevi. Ležernije komade koje su žene tražile u muškim modelima sada su prilagođene svima. Cijela linija jakni, duksica i majici koje potpisuje ovaj kultni američki brend gotovo da su potpuno unisex, pa je identičan dizajn prisutan i u muškoj i u ženskoj kolekciji. 

Tommy Hilfiger

Odabrani modeli iz ljetne kolekcije dostupni su u trgovinama Tommy Hilfiger i Fashion&Friends trgovinama u Tower Centru.

Foto: PR