Šminka je oduvijek velika ženina ljubav. Gotovo ne postoji žena koja nema svoju makeup rutinu i koja se pritom ne osjeća poput kraljice. Valentina Štokovac, mlada je i uspješna vizažistica, a za oko nam je zapela na izboru za NAJblogericu gdje se plasirala među prvih sedam finalistica. Na Instagramu i Facebook stranici, gdje inspirira svojim makeup prijedlozima, poznajemo ju pod imenom Le beauty mansion. Od sada ćete u rubrici posvećenoj šminki i ljepoti moći uživati u njenim korisnim beauty savjetima. U nastavku pobliže upoznajte Valentinu i saznajte nešto više o njoj.

Tko je zapravo le beauty mansion?

Le beauty mansion je djevojka koja stvara svoj vlastiti hram ljepote, virtualni (ali i stvarni) prostor gdje je svaka od vas dobrodošla. Uz završeni fakultet kulturologije (novinarstva) završila sam španjolsku akademiju Cazcarra i dobila zvanje makeup artista. Uz veliku ljubav prema makeupu (ali i novinarskoj makeup kritici) završila sam školu za modnog fotografa kako bih na snimanjima mogla zaista razumjeti ono što se od mene ( i mog opisa posla) traži.

•💜🦄💅🏻• Primer @farsalicare #unicornessence Foundation @armanibeauty #fabricfoundation Eyebrow #dipbrowpomade @anastasiabeverlyhills @norvina Eyeshadow primer @artdeco_cosmetics Eyeshadow @morphebrushes 35p pallette Contouring @kikomilano and @bobbibrown Eyelashed @hudabeauty @shophudabeauty Eyeliner @lorealmakeup Lipstick @maccosmetics #heroine Lippencil @nyxcosmetics_hrvatska @nyxcosmetics Highlighter @beccacosmetics #moonstone @nastelle_croatia @nastelle brushes Flowerpower🦄💅🏻 @undiscovered_muas @unitedmuabalkania @balkanmakeupartists @sminkerica_portal @sminkoholicarka @instagram #makeupartist #professionalmua #makeupoftheday #makeuponpoint #glamour #makeuponfleek #makeupartist #fashionista #bloggerfashion #fashionblogger #instamakeup @makeupartistscroatia

A post shared by 🎀Valentina Stokovac (@lebeautymansion) on

Dio sam službenog makeup tima Cro a Portera, službeni sam vizažist modne agencije Tijara, Polo Cupa u Rovinju, održavala sam kratke „makeup edukacije „ na Tv Istri , šminkala sam modele na mnogobrojnim revijama i snimanjima od Britanskog Top Modela pa do revije Matije Vujice, Xenije Design, Marine Jerant, Zigmana, Ivane Tomić, showroom Antonele, Twinsa, i zaista mnogobrojnih drugih. Imala sam sreću raditi s kvalitetnim ljudima i da su se neki moji radovi objavili, osim u Hrvatskoj, u Los Angelesu, New Yorku, Poljskoj, Rusiji i Španjolskoj….

Ali prije svega, djevojka sam koja se ne boji izazova i svaki novi pothvat gleda kao novo iskustvo i motivaciju da istražim nove proizvode a najviše svoje mogućnosti.

#masterclasspula #lebeautymansionmasterclass

A post shared by 🎀Valentina Stokovac (@lebeautymansion) on

Moje je pravilo da svaki novi kupljeni proizvod testiram prvo na sebi a tek kad sam sigurna da kvalitetno obavlja svoju zadaću mogu ga primijeniti na drugima. Ne smatram da je „otkriven“ proizvod moja tajna, dapače, njegove kvalitete želim podijeliti sa svima (vama).

Želim vam, bez zadrške i tajni, pričati o kvalitetnim proizvodima (neovisno o njihovoj cijeni), želim vam pomoći u odabiru istih, uputiti vas na zabavna mjesta ali prije svega, želim vam uštedjeti novac koji se obično potroši u potrazi za „pravom stvari“.

Želim Vam pričati o alatima ljepote, mikrodermoabraziji i ostalim tretmanima lica, želim vas uputiti u odabir pudera, sjenila , podtona kože ili jednostavno otkriti neku zaista božanstvenu nijansu ruža, a najviše od svega želim (i tada ću znati da sam na pravom putu) da me pitate, da mi pišete i da me usmjeravate na ona područja koja vas najviše zanimaju a ja ću ih za vas istražiti i odgovoriti, a ako je potrebno i video tutorialom pokazati. Posve iskreno.

Ne postoje pitanja koja su nepotrebna, smiješna ili glupa. Postoje samo pitanja koja (još) nisu dovoljno glasno postavljena.

Voli Vas vaša lebeautymansion

lebeautymansion@gmail.com