Sve ljubitelje pametnih telefona razveselit će vijest da svjetski lider pametnih telefona Xiaomi ove subote, 28. studenog, otvorio prvi Mi Store u Rijeci. Dolazak drugog proizvođača pametnih telefona u Rijeku omogućila je tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomija za Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru. Uz Zagreb i Split, Rijeka je postala treći grad u kojem je Xiaomi proširio dostupnost proizvoda.  

Mi Store je smješten na 2. katu Tower Centera. U sklopu Mi Storea, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio koji uključuje više od 30 pametnih telefona i 200 proizvoda potrošačke elektronike. Xiaomi je pravi izbor za sve korisnike istančanog ukusa, a što se može primijetiti i na posljednjem, dizajnerskom Xiaomijevom remek djelu – Mi 10T seriji koja je pomaknula granice svih pametnih telefona trenutno dostupnih na tržištu. 

Osim toga, tu je i impresivna ponuda proizvoda potrošačke elektronike kojima će Xiaomi modernizirati vaš život. Xiaomijev električni skuter bio je najprodavanije pametno prometno sredstvo na svijetu 2019. godine!