Ljeto nam je pred vratima, te odbrojavamo sitno do službenog početka najsunčanijeg i najtoplijeg godišnjeg doba!

Početak lipnja je tako rezerviran za modni ritual – pronalazak novog kupaćeg kostima. To nije uvijek tako lagan zadatak, pogotovo kada tražimo točno onaj koji će nas zadovoljiti po pitanju cijene, kvalitete, ali i onog najvažnijeg kod kupaćeg kostima – da će stajati kao da je krojen baš za nas.

Ako ne želite pristati na ništa manje od navedenog, nova linija neodoljivih kupaćih kostima čeka vas u svima dobro poznatoj Lisci!

Chic uzorci

Kada su u pitanju dezeni kupaćih kostima, floralni uzorci nikada nisu out. Lisca u svom novom asortimanu tako nudi nekoliko neodoljivih komada s cvjetnim uzorkom koji će vas oduševiti, a među kojima se nalaze modeli koji će dodatno naglasiti vašu figuru.

Ovakvi uzorci sa sobom nose i dodatno upotpunjuju prozračnu, veselu i razigranu ljetnu atmosferu, dok pomno smješteni volančići i nabori pomažu u isticanju točno onoga što želite tako da se u svakom trenutku na plaži osjećate najbolje moguće.

Romantični, sanjivi i neodoljivi – cvjetni uzorak i kupaći kostimi nisu bez razloga klasici u svijetu mode. Tako jednostavno, a tako otmjeno!

Lisca, gornji dio 39,90 €, donji dio 26,90 €

Lisca, gornji dio 39,90 €, donji dio 22,90 €

Lisca, gornji dio 52,90 €, donji dio 29,90 €

Fora uzorci i upečatljive boje

Ako ste ove sezone raspoloženi za razigranije uzorke ili pak kupaći u odvažnoj boji, i u tom slučaju imati ćete divnih modela na izbor. Od uzorka koji pomalo podsjeća na lude ’70.e pa do materijala i odvažnih boja koje će se divno presijavati na suncu i pritom naglasiti vaš ten, teško je uopće odabrati jedan!

Ovi modeli kao da zovu na to da ih dodatno naglasite vašim omiljenim komadima nakita, parom sandala, velikim šeširom i ledenim pićem u ruci dok marljivo radite na vašem tenu! Ah, to magično ljeto…

Lisca, gornji dio 52,90 €, donji dio 29,90 €

Lisca, gornji dio 34,90 €, donji dio 18,90 €

Lisca, gornji dio 34,90 €, donji dio 21,90 €

Monokromatska elegancija

Koliko floralni i odvažni uzorci mogu biti zanimljivi, ništa manje zanosni su i jednostavni monokromatski kupaći kostimi koji vam pružaju dozu nenametljive elegancije.

Od klasične crne, najsunčanije žute do narančaste koja nas podsjeća na ljetni zalazak – sigurno je za reći da ove boje, barem kada su u pitanju kupaći kostimi, nikada neće izaći iz mode.

Recimo, klasičan crni bikini je u svijetu kupaćih ekvivalent maloj crnoj haljini, te je upravo to kupaći koji bi se trebao pronaći u svakom ljetnom modnom arsenalu. Liscini modeli neće vas iznevjeriti nakon svega par odlazaka na plažu, te će vam biti vjerni go-to komadi, dok će istovremeno istaknuti taman pogođenu dozu seksipila i dakako – vaš preplanuo ten.

Lisca, gornji dio 34,90 €, donji dio 21,90 €

Lisca, gornji dio 39,90 €, donji dio 22,90 €

Lisca, gornji dio 39,90 €, donji dio 26,90 €

Jednodijelna jednostavnost

Ako ste fan klasika među kupaćim kostimima, onih jednodijelnih, Lisca se pobrinula obogatiti ovosezonski asortiman probranim izborom modela i hit uzoraka kojima ćete plijeniti pažnju na plaži.

Kupaći kostim ne mora biti veoma otkrivajuć, a ponekad je manje – više. Ovakvi modeli laskaju svakom obliku tijeka, a jedna od velikih prednosti upravo je pokrivenost i potpora koju pružaju u usporedbi s bikinijem. Uz to, voljeti ćete ih i ako volite ljetne avanture, a s ovim modelima nećete morate zbog praktičnosti dati danak za stil!

Drugim riječima, iza nas su vremena kada je jednodijelni kupaći postojao u samo jednoj već viđenoj varijanti, a u Lisci možete pronaći zaista neodoljive modele koji su toliko chic da ih možete bez problema nositi i kao topove na suknje i hlačice.

Lisca, gornji dio 79,90 €

Lisca, 67,90 €

Sadržaj preuzet s Life Novi list