Bojom breskve i bojom lavande već prošle godine pastelne boje najavile su povratak u modnu priču. Romantičarke će ovog ljeta doći na svoje jer su pastelni tonovi apsolutni ljetni hit, a odlično će pristajati preplanulom tenu.

Boja vedrog neba, baby ružičasta, nježna žuta, zatim boja pistacije i lavande našle su se na majicama, košuljama, hlačama, sakoima, ali i haljinama, cipelama, tenisicama I modnim dodacima. Sve navedeno pronaći ćete u trgovinama Tower Centra Rijeka.

Kako nositi pastelne boje? Ne morate biti od glave do pete u istom tonu, možete kombinirati ili nekoliko nijansi iste ili pak kombinirati nekoliko različitih pastelnih boja. Nosit će se i jedno i drugo. Pastelne nijanse odlično se slažu i s još jednim povratnikom na modnu scenu - traperom. Ako niste vješti u kombiniranju boja tri sigurna para su ružičasta I žuta, boja lavande i pistacija zelena te baby plava s bojom limete. Ako ste gore odjenuli pastelne tonove nemojte na noge staviti balerinke ili ženstvene sandale, radije birajte natikače, espadrile ili tenisice kojima ćete ”razbiti” kombinaciju, a romantičan efekt ublažite strogom frizurom i zanimljivim make upom.


Tezenis, 119 kn

Reserved, 139,90 kn

Mango, 129,90 kn

Cropp, 49,90 kn


Sportina, 119 kn s kuponom 83,30 kn

Fashion&Friends, 1.070 kn

Mass, 149 kn (s kuponom ostvarujete 40% popusta na drugi jeftiniji model)

Aldo, 384 kn popust s kuponom 288 kn

Argentum, 510 kn popust s kuponom 280,50 kn

Fashion&Friends, 1.160 kn


Kamena duga, 97 kn popust s kuponom 72,75 kn


Izvor: NOVI LIST