Comma novom kolekcijom unosi svježinu u ljetnu modu inspiriranu neizmjernom ljepotom i divljinom pustinje Mojave, poznate po surovosti i ljepoti te najmanje i najsuše pustinje u pustinjskom pojasu Sjeverne Amerike.

Ova kolekcija prava je oda prirodi koja se ogleda u nježnim, ali snažnim tonovima boja koji podsjećaju na neukroćeni krajolik. Nježna bijela, tajanstvena crna i topla bež čine bazu, upotpunjenu grafičkim uzorcima lišća, simbolom rasta i života. Dugačka krila koja se lagano njišu na vjetru poput su plesa pustinjskog pijeska kojeg oblikuje vjetar. Simbol su ženstvenosti i elegancije, koji u kombinaciji sa satenom i lanom stvaraju osjećaj lakoće i slobode. Time Comma donosi ne samo odjeću, već obećanje avanture koja čeka da bude otkrivena.

comma,

comma,

comma,

Crno-bijela kombinacija hrabar je odabir koji odražava moderan pristup klasičnom nautičkom stilu, a savršena je za one koji se usude izaći iz okvira i izraziti svoju individualnost. Svaki komad iz kolekcije dizajniran je da ispriča priču koju možete nositi i živjeti svaki dan.

comma,119,99 €

comma,149,99 €

comma,119,99 €

comma,79,99 €

comma,129,99 €

comma,99,99 €

comma,99,99 €

Foto: PR