Dan zaljubljenih službeno je pred vratima, shopping groznicu pomalo već osjećamo i primijetimo na svakom kutu. Ruža, čokolada ili parfem, izgleda jednostavno odabrati sitnicu za voljenu osobu, no ipak, često se nalazimo u nedoumici što i kako odabrati. Mini shopping vodiči uvijek dobro dođu, stoga smo ovaj put odlučili napraviti popis najboljih poklona za svaki horoskopski znak.

OVAN,  Poklon koji ovaj znak priželjkuje obično je povezan sa sportom ili akcijom.  Reket u paru za sport s kojim možete početi udvoje, poput badmintona ili tenisa. I oprema za preživljavanje u prirodi je dobrodošla (plinsko kuhalo, šator, vreća za spavanje, ruksak).

Intersport, 985,95 kn

BIK, u obzir dolaze sve vrste čokolada, bajadere, čokoladne bombonijere, torte, slastice, a sve to kombinirajte s buketićima proljetnog cvijeća.  


Interspar

BLIZANAC Ovi modni znalci uvijek priželjkuju neki detalj koji je trenutačno „in“, pa s tim ne možete pogriješiti.  

Fashion&Friends, 300 kn

RAK Rakovima je njihov dom svetinja. Stoga će uvijek upaliti nešto što doprinosi toplini i ljepoti kućnog ozračja.  

Pepco, 18 kn

LAV Ako imate dovoljno novca, zlatni nakit uvijek će biti pun pogodak za Lavove, pa makar to bilo i maljušni privjesak u obliku Sunca

Zlatarnica Celje, 

DJEVICA Djevice uredno vode brigu o zdravlju, pa ćete poklon za njih lako naći u dućanu zdrave hrane ili u ljekarni. Osmijeh će im izmamiti i moderan i praktičan komad odjeće.

Kamena Duga, 119,40 kn


VAGA Za Vage treba izabrati neki profinjeni poklon koji odgovara pravilima estetike. Lijepo upakirani parfemi, male bombonijere, umjetnička djela, male fine vaze. Važno je da je poklon lijep.  

Muller, 949 kn

ŠKORPION Provokativni, tajanstveni i intriganti pokloni želja su većine Škorpiona. Također će im se svidjeti knjige ili priručnici iz područja psiholoških i alternativnih istraživanja. Dobro će prihvatiti i kriminalistički roman u kom se ubojica ne zna do posljednjeg trenutka, a možete zajedno poći i u kino pogledati horror film. 

Hoću knjigu, 139 kn

STRIJELAC Strijelci vole slobodu kretanja i odlaske u prirodu pa mu tom prilikom kupite nešto od opreme za isto.Mi.Store, 459 kn

JARAC Jarci nisu zahtjevni kad su pokloni u pitanju. Važan im je osjećaj da ste zajedno i da je to čvrsto. Zato će biti dovoljan poljubac koji je iskren i buket cvijeća.  

Kik, 69,90 kn

VODENJAK Ovo je možda najzahtjevniji znak za poklone, jer Vodenjaci uvijek teže nečem novom, a poklon za njih treba biti orignalan ili barem moderan. 

Elipso, 370 kn

RIBA Ribe su maštovite i romantične, pa i očekuju takve poklone. Sve što budi emocije i dušu bit će dobro prihvaćeno. 

Luce, 475 kn