Replay kolekcija donosi nam pregršt stilskih noviteta iz svijeta obuće koji će osobito oduševiti trendsetere i vjerne sljedbenike modnog talijanskog brenda. Dizajneri kreativnog Replay studija jesen i zimu predstavljaju u nešto zagasitijim bojama pa tako dojmljivi modeli dolaze u crnoj, smeđoj te zagasito crvenoj boji.

Replay i ove sezone predstavlja popularne gležnjače raznih modela koje će zasigurno biti među najtraženijim modnim komadima, a idealno se uklapaju u sve moguće outfite. Najnovija kolekcija prožeta je uličnom modom gdje dominiraju cool elementi poput naglašenih zakovica, visokih vezica te zipera koji će savršeno pristajati na mnoštvo outfita čineći onaj posljednji touch svakog stajlinga.Replay i dalje ostaje vjeran najkvalitetnijim materijalima i vrhunskoj izradi pri dizajnu gležnjača i čizama. Najveća pažnja posvećena je modelima koji su nosivi u apsolutno svim prilikama dok se posebna pozornost posvećuje detaljima koji čine glavni adut za sofisticirani, ali istovremeno snažan Replay imidž.

Replay, 1.970 kn

Ljubitelji kaubojskog stila ove jeseni doći će na svoje jer u najnovijoj kolekciji mogu pronaći modele zahvaljujući kojima će svakako biti zamijećeni na gradskim ulicama. Dok svi oni koji preferiraju toplu i mekanu obuću također će pronaći svoje favorite koji će ih grijati, a ujedno će se odlično uklopiti u urbani stil koji njeguju.

Replay, 810 kn

Replay, 980 kn

Replay, 1.060 kn

Replay, 1.310 kn

Replay, 1.060 kn

Replay, 1.480 kn

Replay, 1.800 kn

Replay, 1.800 kn

Replay, 1.800 kn

Replay, 1.880 kn

Replay, 2.130 kn

Replay, 810 kn

Replay, 810 kn

Replay, 2.130 kn


Replay ostaje moćno vjeran sebi, stoga i ove sezone budite ukorak s najnovijim trendovima i potražite ih u Replay store-u u Tower Centeru.