Koliko su naočale uistinu trendi, najbolje dokazuje činjenica da se za njih odlučuju čak i osobe koje nemaju problema s vidom. Moderni okviri raznih oblika i uzoraka podižu svaku kombinaciju te ističu vašu osobnost.

Za one koji vole klasiku, uvijek su popularni crni, smeđi i sivi okviri. Odlično će upotpuniti svaki poslovni outfit, a zbog svoje jednostavnosti, pristajat će uz različite odjevne kombinacije.

Osim debelih, naglašenih okvira, kao iznimno popularni ističu se i oni tanki, gotovo neprimjetni. Kada je riječ o sunčanim naočalama, prevladavaju modeli velikih stakala, s okruglim ili mačkastim okvirima. Uz njih ćete osjećati i izgledati poput prave dive. Baš poput nakita ili torbice, sunčane su naočale profinjen i glamurozan modni dodatak. Pored tamnih stakala, obožavamo i ona u boji, koja će posebice naglasiti vaš look. Među modelima naočala za muškarce, najpoznatiji su oni četvrtastog oblika.

Ako su vam dosadili jednobojni okviri, odvažite se i odaberite one s detaljom u nekoj upečatljivoj boji. Naočale su dio imidža i mogu vam pomoći u stvaranju željenog dojma –  bilo da je riječ o zabavnom, neopterećenom ili ozbiljnom, poslovnom looku. Bitno je odabrati model koji će pristajati vašem licu i izraziti vašu osobnost na najbolji način.

GHETALDUS, 1.099 KN
GHETALDUS, 1.170 KN
OPTIKA ANDA, 2.700 KN
OPTIKA ANDA, 2.120 KN
OPTIKA ANDA, 1.750 KN
OPTIKA ANDA, 3.220 KN
MANGO, 89,90 KN
MANGO, 89,90 KN
RESERVED, 79,90 KN
RESERVED, 79,90 KN

Foto: Instagram, web stranice proizvođača