Valentinovo će veoma brzo pokucati na vrata, a ako fizički ili pak mentalno stojite pred ormarom, razmišljate što odjenuti za posebnu večer da biste na kraju došli do zaključka da nemate što odjenuti dovoljno izazovno, zavodljivo i neodoljivo – ne očajavajte.

Sve što vam je potrebno je svježa doza inspiracije!

Bez obzira na to hoćete li Valentinovo provesti na romantičnoj večeri s partnerom ili pak piću s prijateljicama, nema razloga da se ne počastite, a pravo mjesto za inspirirati se najaktualnijim trendovima i pronaći par krpica je upravo Tower Centar Rijeka.

Smjer crveno crne klasike

Ako razmišljate u smjeru klasike, što je nepogrešiva kombinacija vatrene crvene i zavodljive crne boje, ne možete pogriješiti. Kanalizirajte svoju femme fatale koketnom kožnom haljinom uz par neodoljivih visokih čizama, a look predlažemo da nadopunite nadasve profinjenim komadom poput dugačkog crvenog kaputa i kožne torbice.

Uz par neodoljivog čipkastog donjeg rublja rezerviranog samo za pogled posebne osobe, osjećati ćete se nepobjedivo, a završni dodir ovakve upečatljive kombinacije zbog koje možete očekivati brojno okretanje glava je crveni ruž i dakako, pokoja kap suptilnog, ali opojnog parfema.

Čizme, 99,99 €, sniženo na 69,99 €, Mass, 2. kat, gaćice, 9,49 €, Tezenis, 2. kat, grudnjak, 17,99 €, Tezenis, 2. kat, haljina, 55,99 €, sniženo na 29,99 €, Mango, 2. kat, kaput, 49,99 €, sniženo na 45,99 €, Reserved, 4. kat, parfem 50 ml, 424,99 €, Douglas, 3. kat, ruž Milani, 14,55 €, dm, 4. kat, torbica, 495,00 €, The Core, 3. kat 

Neutralna i koketna elegancija

Iako vam možda na spomen Valentinovog na pamet ne bi pala boja šampanjca, radi se o boji koja može biti chic, elegantna, bezvremenska i suptilno zavodnička.

Za osjećati se poput dive stvarno nije potrebno mnogo, a čim se tako osjećate, zračite tom energijom. Za mali poticaj kako bi vaša unutarnja diva izašla na vidjelo definitivno će pomoći profinjen bodi ili pak svilena, udobna i elegantna spavaćica!

Ne zaboravite niti na detalje poput suptilnog i šarmantnog para naušnica, a od onih konkretnijih komada odjeće definitivno izdvajamo neutralni ali laskavi mantil i par stiletto potpetica koje su odlična investicija za sve buduće lookove.

Haljina, 360,00 €, Five Star Fashion, 3. kat, bodi, 59,90 €, Intimissimi, 3. kat, cipele, 96,00 €, Aldo, 2. kat, naušnice, 15,00 €, Aldo, 2. kat, parfem 30 ml, 72,81 €, Douglas, 3. kat, ruž, 11,90 €, dm, 4. kat, sako, 19,99 €, Reserved, 4. kat, torbica, 149,00 €, Fashion&Friends, 2. kat