Međunarodni dan žena obilježava se u svijetu svake godine 8. ožujka. Taj dan nudi nam priliku da razmislimo o postignućima, poziva na promjene i slavljenje hrabrosti i odlučnosti običnih žena koje su imale izvanrednu ulogu u povijesti.

Poklon je izvrstan način da izrazimo zahvalnost i priznanje za ženski doprinos našem životu. Odabir pravog poklona nije uvijek jednostavan, ipak, morate izaći s jedinstvenim, atraktivnim i korisnim poklonom.

Svaku ženu privlači nakit. Pokušajte joj kupiti elegantno oblikovan komad nakita koji će moći pokazivati još dugo vremena. Takav poklon, nesumnjivo, je najpoželjniji za žene.

Argentum, 280 kn

Pandora

Watch center, 1.459 kn

Beauty poklon paket ima puno korisnih i atraktivnih poklona za ženu. Izaberite pakete s mirisima, makeup set ili sami popunite košaricu, izaberite kristal/sol za kupanje, spužvicu za piling, gel za tuširanje i piling tijela. Sam miris spa košarice oraspoložit će svaku ženu.

Douglas, 77,90 kn

Douglas, 99,90 kn
L'occitane, mirisni buket ruža u šalici 132 kn


Muller, 496,90 kn


Žene vole dobivati svježe cvijeće, posebno ruže. Problem u tim darovima je što većina njih za kratko vrijeme uvene. Stoga biste trebali kupiti ručno izrađene cvjetne ruže koje su dobro očuvane. 

Kik, 69,90 kn

Aroma difuzor nesumnjivo je jedna od boljih ideja za poklon. Na tržištu postoji široka paleta aroma ulja koja će stvoriti šarmantnu atmosferu u domu ili uredu. Možete pronaći još puno ideja vezanih za mirise, jedan od njih je i parfem. S takvim poklonom svaka žena će se osjećati posebno.

Elipso, 299 kn

DM, 13,90 kn