Sezona proljeće/ljeto 2018. u kategoriji modnih dodataka na velika je vrata donijela povratak trendova obožavanih u 90-ima poput tzv. pancir veza na ring naušnicama i narukvicama te choker ogrlica, a što se najbolje vidi u novoj kolekciji najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita – srebrnarnica Argentum.

Sjajnije i atraktivnije nego ikada prije, naušnice i narukvice u klasičnom srebru ili s prekrasnom rose gold pozlatom crvenih i nježno ružičastih tonovau pancir vezu, zasigurno će poželjeti imatisvaka trendseterica. Statement nakit poput jednostavne choker ogrlice svakom će stilu dodati dozu zavodljivosti i upečatljivosti te će zbog svog minimalističkog izraza biti prikladan u dnevnim, večernjim i svečanim prigodama. S druge strane, takav nakit savršeno podnosi i slojevitost te timenastavlja prkositi modnom pravilu „manje je više“.

„Ovakav stil nošenja modnih detalja ženama pruža mogućnost da pokažu slobodu i kreativnost u nizanju i kombiniranju raznih boja, ukrasa i stilova“, kažu u srebrnarnicama Argentum. Prema njihovim riječima, drugi dio nove kolekcije sadrži minimalističke kreacije geometrijskih oblika poput ovalnih naušnica te prstenjas oblim dodacima jer upravo takvi futuristički detalji unose uzbuđenje, a time i mogućnost poigravanja s oblicima koji će se odlično uklopiti u nadolazeća ljetna izdanja.

Srebrna narukvica 680 kn, Argentum

 

Srebrna narukvica 680 kn, Argentum

 

Srebrna narukvica 740 kn, Argentum

 

Srebrna narukvica 860 kn, Argentum

 

Srebrna narukvica 1.460 kn Argentum

 

Srebrna narukvica 1.460 kn Argentum

 

Srebrna narukvica 1.470 kn Argentum

 

Srebrna ogrlica 760 kn, Argentum

 

Srebrna ogrlica 1.080 kn Argentum

 

Srebrne naušnice 560 kn, Argentum

 

Srebrne naušnice 560 kn, Argentum

 

Srebrne naušnice 680 kn, Argentum

 

Srebrne naušnice 680 kn, Argentum

 

Srebrne naušnice 820 kn, Argentum

 

Srebrni prsten 450 kn, Argentum

 

Srebrni prsten 450 kn, Argentum

 

Srebrni prsten 650 kn, Argentum

 

Srebrni prsten 690 kn, Argentum

 

Srebrni prsten 690 kn, Argentum

 

Srebrni prsten 810 kn, Argentum

 

FOTO: PR