Ljetnim praznicima se bliži kraj, vrijeme je za obnoviti jesensku garderobu i školsku godinu započeti u stilu. Najnovije kolekcije za najmlađe smo predstavili i krenuli smo u obilazak trgovina u Tower Centeru da vidimo što ima novog za malo starije. 

Tim povodom smo napravili editorijal s našom popularnom pjevačicom Nikolinom Tomljanović i njenim nećakom Petrom. Lijepa i uvijek raspoložena, bivša članica grupe E.N.I., već neko vrijeme gradi solo karijeru. Imala je nastup na Zagrebačkom festivalu, dobila nagradu (HURIN) za najbolju pjesmu ("Volim kako se smiješ") i nedavno je proglašena drugom najizvođenijom pjesmom u prvoj polovici ove godine. Na poziv Radio Rijeke prihvatila je posao i vodi svoju glazbenu emisiju Put po mom svaki četvrtak od 18 do 21h, novi singl sniman u Americi lijepo kotira ("Želim da si tu")...

Petar:Petar: Replay košulja 1.270 kn, t-shirt 340 kn, hlače 1.260 kn.. Naočale, 410 kn Interoptika
Nikolina: Replay, haljina 1.270 kn. Frizura: Frizerski studio Simple. Make-up: Chix Threading Bar

Ovo je prvi puta da ste ti i tvoj nećak Petar zajedno u editorijalu? 

Tako je, to nam je prvo zajedničko profesionalno fotografiranje. Petar je već uigrani model, moje iskustvo s fotografiranjem je staro preko 25 godina pa smo odlično skupa funkcionirali. Petar je moj nećak, moja velika ljubav. Jako se lijepo slažemo i baš smo uživali u  fotografiranju. Spremili smo mu i iznenađenje, odnosno nije ni slutio da ću se ja pojaviti na fotografiranju. Bio je više nego iznenađen. Pozitivno, naravno

Uskoro kreće nova školska godina, ljetne praznike si provela s obitelji?

Back to school, da. Sjednice su krenule, uskoro kreće i nastava, stižu mi novi pačići prvašići. Ljeto sam provela u Omišlju i mom omiljenom Senju s mojom obitelji. U Senju mi je jednostavno najljepše. Naravno, mama najbolje kuha. Dio ljeta i Petar je proveo s nama u Senju. Divno nam je skupa. Moja kćer obožava kad je Petar s nama jer se naprosto ludiraju i uživaju. Ljubav bratića i sestrične. 

Petar: Replay košulja 1.270 kn, t-shirt 340 kn, hlače 1.260 kn. Ferivi, tenisice Naočale, 410 kn Interoptika
Nikolina: Replay 1.270 kn, haljina. Buzz tenisice 749 kn

Comma, suknja 689 kn, t-shirt 319 kn

Puno toga se promijenilo u zadnjih godinu i pol, nastupi su se prorijedili...

Nastupa je nešto bilo, nešto je otkazano zbog korone ali nema veze. Meni je uvijek zdravlje na prvom mjestu. Prvi ljetni koncert bio je sjajan a bit će i današnji na Trsatskoj gradini. Naime, na  početku ljeta, u sklopu Kostrenskog ljeta, nastupila sam na brodiću i pjevala kupačima. To je bilo potpuno novo iskustvo, predivno. Plovili smo od plaže do plaže. Izvrsna ideja, pohvala Kostreni. Danas sam na Trsatskoj gradini u sklopu Food truck festivala. Bit će dobre pjesme i dobre hrane.

Jesi li spremna za nove izazove kako na poslu u školi tako i privatno?
Kraj ljeta ne volim, prvo se moram po malo miriti da je sezona kupanja i sunčanja pri kraju a onda malo po malo ući i u studio. To me raduje. Čekaju me divne pjesme, divne suradnje. Prvašićima se radujem, počinju škola, kćeri vrtić ali na kraju se čovjek brzo privikne.


Comma: sako 1.299 kn, suknja 689 kn, t-shirt 319 kn. Buzz, tenisice


Comma: sako 1.299 kn, suknja 689 kn, t-shirt 319 kn. 

Koliko se tvoj stil razlikuje od poslovnog do onog na stageu?

Nešto se razlikuje a nešto čak i ne. Ljubiteljica sam country cipela, čizama i lepršavih haljina što je odjeća i za stage a i privatno, za školu. Neki su odjevni komadi poput kratkih haljinica ipak samo za stage.

Jesi li već našla modne favorite za ovu jesen? 

Modu valja malo pratiti i, naravno, uvijek se oduševim nekim noviterima ali ja sam se pak za ovu jesen odlučila  za košulje. Košulje i jeans, duge suknje i lepršave haljine Košulje Desigual i Tommy Hilfiger.


Omiljeni dućani u Tower Centeru?  

Omiljeni dućani su mi Replay i Fashion and friends jer tamo uvijek nađem meni poseban komad odjeće.

Napapirji: jakna 1.699 kn na sniženju 679,20 kn, hlače 999 kn na sniženju 399,20 kn. Buzz, tenisice 579 kn. Watch Centar, sat 589 kn

Ferivi majica 189,90 kn na sniženju 151,90 kn i tenisice 1.129,90 kn. Buzz kratke hlače 219 kn

Napapirji košulja 699 kn na sniženju 335,20 kn, hlače 999 kn na sniženju 399,20 kn, ruksak. Buzz, tenisice 579 kn. Interoptika naočale.

Ferivi jakna 599,90 kn i tenisice 1.129,90 kn. Buzz kratke hlače 219 kn.


 

Foto: Mateo Malvić

Frizura: Frizerski studio Simple

Make-up: Chix Threading Bar