Poznata riječka pjevačica Nikolina Tomljanović po mnogočemu će pamtiti 2018. godinu. Bivša članica grupe E. N. I., već neko vrijeme gradi solo karijeru i ove godine izdala je svoj prvi samostalni album “Put po mom”. Odnedavno uživa i u majčinstvu. Njezine pjesme, poput “Sentimentalna”, “Neponovljivo” te “Daleko”  obožava pjevušiti preslatka dvoipolgodišnja kći Salome. S Nikolinom smo vodili pravi ženski razgovor, u kojem nam je otkrila nešto više o svojem stilu, korisnim modnim savjetima, omiljenim shopping destinacijama te planovima i željama za novu, 2019. godinu.

2018. g. ćeš, sigurna sam, pamtiti kao jednu od najboljih. Ti i suprug postali ste roditelji, izdala si novi album…

– Zaista najljepša, najuspješnija i najsretnija godina u mom životu. Postala sam majkom predivne djevojčice i izdala svoj prvi album, Put po mom.

NIKOLINA TOMLJANOVIĆ

Koliko i kako se tvoj stil mijenjao svih ovih godina?

– Ako govorimo o glazbi sve je to nekako u okvirima pop glazbe. S E.N.I.-cama sam koketirala i s countryjem pa je možda za mene to bio i logičan nastavak.  Što se tiče odijevanja stil mi se možda ne mijenja koliko se nadopunjuje. Prateći trendove nadopunjem ga svojom starijom garderobom i svojom osobnošću.

Koji je najvažniji modni savjet koji si dobila ili sama spoznala?

– Pa ne znam jesam li s godinama sazrijela kad se radi o modi, ali ono sto volim jest kupovati kolorističnu odjeću. Istaknuti boju kose i odjevnih kombinacija. Nekad se, naravno, i ucrnim. Nekako u nedostatku inspiracije, nabacim crno i mislim da s crnim ne možeš pogriješiti.

Tko ti pomaže prilikom odabira outfita za nastupe?

– Tu su moje drage Dolores Štulić sa svojim idejama te Loreta i Rea Begonja  koje to savršeno dorade i sašiju. Zaista su uvijek uz mene kao i Aleksandra Oparov koja je odabrala moju boju kose koju ni za što ne želim mijenjati!

NIKOLINA TOMLJANOVIĆ

Omiljena shopping destinacija u Tower centru?

– Pa volim proviriti u sve dućane. Guess, Fashion & Friends, Tom Tailor Denim, Muller, …

Krajem godine svi pomalo rekapituliramo i radimo planove za sljedeću godinu, možeš nam otkriti dio tvojih planova?

– Voljela bih u prvim mjesecima nove godine napraviti koncertnu promociju moga albuma. Prije toga čeka me Zagrebački festival s novim singlom Danas je ljubav kojeg potpisuju Goran Gubić Hans i Dinko Fazinić i, naravno, dalje snimati i raditi na drugom albumu.

Foto: Kristina Barišić