Povratak na posao i dolazak jeseni imaju i svoju ljepšu stranu – ponovnu priliku za mali jesenski shopping! U potrazi ste za inspiracijom? Dobrodošle u svijet plus size kolekcija Ulle Popken koje spajaju udobnost, stil, trendove i ljepotu!

Birajte prugice, vizualne čarobnjake za sve plus size žene

Iskoristite i vi najpoznatije vizualne čarobnjake za tanju siluetu! Volite li haljine, lagane i lepršave ljetne uskoro će zamijeniti haljine dugih rukava, s uvijek prepoznatljivom dozom elegancije. Ulla Popken moda za punije njeguje klasični stil kojeg obogaćuje trendi bojama, koristeći praktične materijale i pametne krojeve prilagođene ženama s oblinama. Tanke i deblje kose pruge koje se sužavaju prema struku stanjit će vašu siluetu, a uzdužne pruge izdužiti i vašu figuru. Dodajte V izrez i preklop i dobit ćete savršenu plus size haljinu koja će besprijekorno naglasiti vašu ženstvenu stranu! Tu su i uvijek praktične košulje različitih dužina koje lako kombinirate i za poslovne sastanke i za šetnje gradom.

 

ULLA POPKEN, 489,00 KN

 

ULLA POPKEN, 409,00 kn

 

Nosite hit boje jeseni 2018.

Boje koje će obilježiti ovu sezonu su boja vina (boja burgundije), boja senfa i očaravajuća nijansa plave  – Nebulas Blue. Nećete pogriješiti ako ove jeseni uparite odjevne predmete u različitim nijansama plave, boju senfa sa sivom, a boju vina s klasičnom crnom, bijelom i sivom.

ULLA POPKEN, KARDIGAN 489,00 KN

 

ULLA POPKEN, 649,00 KN

Igrajte se uzorcima

Ulla Popken moda za punije ove jeseni kombinira nove trendove i klasike koji ne izlaze iz mode – tu su cvjetni i geometrijski motivi te ultimativni hit, karirani uzorak! Tartan igru kockica i prugica okrenite u svoju korist – naglašenije uzdužne linije izdužit će i vas.

ULLA POPKEN, 409,00 KN

ULLA POPKEN, 409,00 KN

ULLA POPKEN, 489,00 KN

Ne zaboravite vječni denim 


Gotovo da nema žene koja u svom ormaru nema barem jedan komad od trapera, bilo da je riječ o hlačama, košulji, suknji ili jakni. Udoban je, praktičan i lako se kombinira sa svim bojama. Super izgleda s čipkom, kao i s ultra modernim kariranim uzorkom!

ULLA POPKEN, traper košulja 409,00 kn; haljina 453,30 kn

ULLA, POPKEN, 489,00 KN

 

Foto: pr