Na svijetu nema takve ljubavi poput majčinske. Čista, snažna i bezuvjetna, jedna je od najsnažnijihsila u svemiru. Veza majke i djeteta je fizička koliko i emocionalna. Sve je u osjetilima – a posebno u osjetu dodira. Ta neusporediva veza koju osjetimo preko kože prisutna je već od bebinog rođenja. Bebina koža je također propusnija, osjetljivija i ranjivija te joj je potrebna posebna njega i puno, puno maženja!

Karite maslacje nevjerojatno blag!

L’OCCITANE u novoj kolekciji koristi organski karite maslac izrađenod zajednice žena iz Burkine Fasočiju izvornost garantira tokom cijelog procesa proizvodnje. Karitemaslac poznat je po visokoj koncentraciji masnih kiselina, uključujući omega-6 i omega-9, koje su poznate po tome što jačaju strukturu kože. Maslac povećava udio lipida u koži te tako omekšava i hrani kožu. Bogat je nesapunjivim tvarima koje štite kožu.

Karite baby balzam za masažu 125 ml, 200,80 kn

Sigurnost naprvom mjestu

Kada je L’OCCITANE započeo razvoj ove kolekcije, jedna stvar je od početka bila jasna: proizvodi moraju zadovoljavati stroge sigurnosne uvjete. Svi sastojci su pomno testirani i izabrani zbog svojih nježnih karakteristika. Preko 87 % sastojaka je prirodnog porijekla, a broj sastojaka je sveden na minimum. Svi proizvodi su testirani pod pedijatrijskim nadzorom, a delikatan miris je hipoalergenski, slobodan od alergena i strogo kontroliran kako bi bio siguran za bebinu kožu. Svi proizvodi su sastavljeni bez fenoksietanola, parabena, ftalata i silikona.

Četiri proizvoda iz nove Karite kolekcije za bebe preslatkih su imena i pakiranja i nemoguće im je odoljeti. Jednostavan dizajn i meke pastelne boje ukazuju na njihov nježan učinak, a ljupki detalji na ambalaži čine ih savršenim poklonom. Svaki od proizvoda potpuno je prožet prirodnim sastojcima i pruža koži i osjetilima čisti užitak.

Karite baby pjenušava krema za kupku 75 ml, 48,20 kn

Rezultati testiranja Karitebaby balzama za masažu su impresivni…

Bebe obožavaju masaže! Štoviše, masaže su poznate po svom blagotvornom učinku na cjelokupno bebino zdravlje i razvoj. Masaža djeluje umirujuće kako na dijete tako i na majku, osjećaju se sretno i smireno, što ih još više zbližava. Kreiranod 98 % prirodnih sastojaka i 70 % karite maslaca, ovaj balzamima nježnu formulu koja  pomaže održavati hidrataciju kože. Na koži se doslovno rastapa te se iz bogate teksture maslacapretvara u suho ulje i tako nježno obavija bebinu kožu. Savršen za nanošenje prije spavanja.

Karite baby nježno hidratantno mlijeko 300 ml, 200,80 kn

Uz kupnju novog Balzama za masažu u L’OCCITANE trgovinama vas očekuje na poklon letak sa savjetima za masažu bebe razvijen u suradnji s medicinskom sestrom! U kolekciji stižu i Karitebaby nježno hidratantno mlijeko, Karitebaby pjenušava krema za kupku te Karitebaby nježna mirisna vodica. Povodom Majčinog dana, L’OCCITANE je u svibnju za svoje kupce pripremio i posebne poklon-pakete Karitebaby kolekcije po promocijskim cijenama.