Nakon proslave Nove godine svi smo gotovi sa zimom i spremni za toplije vrijeme i ljeto. No, zima nas ipak ne napušta još sljedeća dva do tri mjeseca. Jedna od boljih stvari u ovom hladnom razdoblju su sezonska sniženja u high street trgovinama koja tek doživljavaju svoj vrhunac, a najbolje ih je iskoristiti za kupovinu bezvremenskih komada, kao što su udobne gležnjače.

Uvijek smo u potrazi za kvalitetnim gležnjačama koje će nas grijati nekoliko sezona, a istovremeno i dalje biti u trendu. Odličnu ponudu možete pronaći na Guliver sezonskom sniženju kolekcije za jesen/ zimu.

Guliver

Favoriti su modeli gležnjača izrađeni od kvalitetne talijanske kože koji su ove sezone u potpunosti zasjenili inače popularne modele visokih čizama. Ponuda je široka i svatko može pronaći ponešto za sebe. Za sve klasičarke tu su crni jednostavni modeli s vezicama te jednako lijepi modeli bez vezica uz remenčić. Svatko željan doze elegancije u ormaru odabrat će modele od brušene kože, osobito one s romantičnom mašnom ili upečatljivim srebrnim detaljima koji mogu osvježiti svaku odjevnu kombinaciju.

Guliver

Na kraju, kao glavne zvijezde kolekcije ističu se trendi crne gležnjače koje odišu glam rockom i odvažnošću. Dolaze u raznim kombinacijama, od čistih crnih do onih ukrašenih metalnim zakovicama. I najjednostavniji outfit postaje edgy s ovim modelima. S ovakvom ponudom nećete požaliti!

Guliver gležnjače Silga, 810 kn

Guliver gležnjače Silga, 765 kn

Guliver gležnjače Silga, 760 kn

Guliver gležnjače Silga, 700 kn

Guliver gležnjače Silga, 650 kn

Guliver gležnjače Rhea, 790 kn

Guliver gležnjače Rhea, 1.130 kn

Guliver gležnjače Rhea, 790 kn

Guliver gležnjače Ocra, 710 kn

Guliver gležnjače Ocra, 650 kn

Guliver gležnjače Ocra, 590 kn

Guliver gležnjače Ocra, 650 kn

Guliver gležnjače Judy, 740 kn

Guliver gležnjače Judy, 710 kn

Guliver gležnjače Judy, 645 kn

Guliver gležnjače Judy, 710 kn