Ljetos se u prelijepom Münchenu odvijalo snimanje kampanje branda Comma za jesen-zimu. Bavarska prijestolnica nudi brojne atrakcije i nadahnjuje svojom fantastičnom kulisom.

Na vrtoglavim visinama olimpijskog tornja novu kampanju predstavila je manekenka RagnhildJevnes. Suprotno tome, drugi dio snimanja odvijao se na čvrstom tlu studija gdje je model MalaikaGirke svojim izražajnim stavom predstavila vrhunac nadolazeće sezone. 

Tema kampanje je stvarna snaga žena. Naime, žene vladaju kraljevstvima, postaju predsjednice, sjede na vodećim pozicijama, vode obiteljske tvrtke ili stvaraju u Hollywoodu. Vizija branda Comma je približiti se ženama koje žele istaknuti svoju ženstvenost i zračiti na svoj način.

Prva jesenska kolekcija ilustrira boje zalazećeg sunca čije zrake prodiru u urbani krajolik i stvaraju nijanse od tamnocrvene, karamel boje, tamno smeđe pa sve do crne. Laganu ljetnu odjeću prepoznatljivih boja zamijenili su dugi rukavi i kaputi. Comma osvaja svijet novog stila. Igra se krojevima i geometrijskim uzorcima koji i ove godine dominiraju modnim pistama i popularniji su nego ikad. Kao što i priliči brandu, zadržava ženstveni šarm i eleganciju u svakoj kolekciji. Modni trend jeseni su i uske i široke hlače, čak se i koža ili imitacija kože vraćaju u asortiman garderobe. Modni dodaci također su važni, no ovaj put u minimalističkoj varijanti.

COMMA, 1.599 KN

COMMA, 689 KN

COMMA, 689 KN

COMMA, 689 KN

COMMA, 799 KN

COMMA, 1.199 KN