Nova Palmers kolekcija swimwear i beachwear asortimana za ljeto 2018. donosi bezbroj mogućnosti kojima ćete i na plaži lako pokazati svoj prepoznatljiv stil.

Kako je ovo ljeto u znaku zanimljivih boja i uzoraka, nova linija prepuna je intrigantnih  i živopisnih nijansi, šljokica te toliko traženih jungle i paisley dezena. Besprijekorno stilizirani modeli kupaćih kostima i haljina izdvojit će vas iz mase, ali i osvojiti svojom udobnošću.Kao perjanice kolekcije, ovo ljeto jednodijelni kupaći kostimi napokon su dobili svoje mjesto pod suncem jer savršeno ističu svaku figuru. S druge strane, dvodijelni i bikini modeli naglasit će apsolutno sve adute te osigurati dominaciju ženstvenog i senzualanog looka.

Palmers gornji dio 379 kn, donji dio 227 kn

Naravno, vječno tražena klasika na modelima crne boje dizajnirana je za one najhrabrije, s tamnim mrežastim ušivcima i dodacima u obliku zanimljivih traka oko struka ili leđa istaknuti će se prednosti zavodljive figure.No, sukladno savjetima najboljih modnih stručnjaka svakako obratite pažnju i na živopisne, tribal modele obogaćene šljokicama i raznovrsnim dezenima koji se nalaze ne samo na kupaćim kostimima već i u novoj kolekciji haljina te parea, prikladnih za sve ljetne dnevne i večernje opuštene prigode.

Palmers, gornji dio 570 kn donji dio 265 kn

 

I zaista, baš svaki komad iz nove  beachwear kolekcije ovog poznatog brenda otvara bezbroj mogućnosti kombiniranja za idealan ljetni look – bilo da je riječ o odabiru asimetrične haljine koja će lepršati za noćnih šetnji plažom ili sexy hlačica visokog struka koje će savršeno pristajati uz gornji dio odabranog kupaćeg kostima.

Palmers, 685 kn

 

Palmers, 379 kn

 

Palmers, 417 kn

 

Palmers, 455 kn

 

Palmers, 265 kn

 

Palmers, 265 kn

 

Palmers, 531 kn

 

Palmers, 417 kn

 

Palmers, 531 kn

 

Palmers, 760 kn

 

Palmers, 455 kn

 

Palmers, 379 kn

 

Palmers, 265 kn

 

Palmers, 303 kn

 

Palmers, 685 kn

 

Palmers, 455 kn

 

Palmers, 227 kn

 

FOTO: PR