Brand Comma svojom novom kolekcijom unosi svježinu u ljetnu modu inspiriranu neizmjernom ljepotom i divljinom oceana. Ocean je simbol beskrajnih mogućnosti. To je mjesto gdje možemo ostaviti svoje brige iza sebe i prigrliti slobodu otvorenog mora.

Osjećaj osvježavajuće svježine vode i osluškivanje blagog ritma valova koji zapljuskuju obalu smiruje nas i povezuje s prirodom. Kolekcija za lipanj tako je posveta širokom otvorenom oceanu. Ova kolekcija prava je oda prirodi koja se ogleda u nježnim, ali snažnim tonovima boja koji podsjećaju na neukroćeni krajolik.

Plava i bež

Paleta boja ilustrira ispreplitanje mora i pijeska. Neutralne boje poput bijele i bež inspirirane su pijeskom. Međutim, različite nijanse plave pružaju impresivan osjećaj oceana od tamnoplave do svijetloplave.

Plisirani komadi za bezvremensku eleganciju

Od starog Egipta modni dizajneri i krojačice koristile su nabore za stvaranje volumena i teksture u odjeći. Od plisiranih prednjih hlača do harmonično plisiranih suknji i haljina, dinamična tehnika plisiranja danas je sastavni dio mode. Nabor je jedna od onih silueta koje su toliko ukorijenjene u modnu povijesnu vremensku liniju da su gotovo bezvremenske.

Dobrodošli u Comma trgovinu u Tower Centru Rijeka!

Comma, 79,99 €

Comma, 129,99 €

Comma, 79,99 €

Comma, 109,99 €

Comma, 49,99 €


Comma, 89,99 €

Comma, 159,99 €

Foto: PR