Za nekoliko mjeseci dolazi nam ljeto i neki su već odavno krenuli s treningom kako bi svoje izvježbano tijelo ponosno pokazivali na plaži. Dok se jedni radije odlučuju za dvoranski sport ili teretanu, druge je toplije vrijeme potaknulo da započnu s trčanjem na otvorenom. Trčanje je posljednjih godina postalo jedna od omiljenih sportskih aktivnosti. Ne samo što je dobro za naše zdravlje i izgled, već ga je najjednostavnije uskladiti s dnevnim rasporedom, budući da sami određujemo kada ćemo i koliko trčati.

KAKO ODABRATI SAVRŠENE TENISICE?

Jedna od najvažnijih stvari na koju moramo obratiti pažnju prije nego što započnemo s trčanjem su tenisice. Važno je imati adekvatnu i kvalitetnu obuću jer u suprotnom može doći do ozljeda i neželjenih posljedica na naše tijelo. Stoga je bolje dati koju kunu više i izabrati tenisice poznatih sportskih marki koje su prilagođene zahtjevima i potrebama trkača. Također, treba pripaziti da su tenisice odgovarajuće veličine, dovoljno udobne te da nam dobro “leže” na stopalu. Potrebno je obratiti pažnju i na materijal. Proljetni i ljetni modeli su izrađeni od prozračnog ili mrežastog materijala, čime se sprječava pretjerano znojenje i omogućava stopalu da “diše” i da se hladi.


Iako mnogi govore da se ljetna tijela grade zimi, mi smatramo da je proljeće savršeno razdoblje za početak sportskih aktivnosti. Barem su temperature dovoljno ugodne da možemo trčati i uživati na svježem zraku. U sportskim trgovinama Tower Centra pronašli smo razne modele tenisica za trčanje, a neke od njih pogledajte u nastavku. Tri, četiri, sad! Trening može početi!

Intersport, 1.399,95 kn

Intersport, 1.299,95 kn

Intersport, 1.199,95 kn

Intersport, 1.239,95 kn

Intersport, 919,95 kn

Intersport, 1.399,95 kn

Intersport, 599,95 kn

Intersport, 979,95 kn

Sport Vision, 1.049 kn

Sport Vision, 299 kn

Sport Vision, 639 kn

Sport Vision, 549 kn

Sport Vision, 599 kn