Svaka sezona donosi nam mnoštvo raznolikih trendova i noviteta iz modnog svijeta. Jedan od njih su i neodoljive okrugle torbice u koje smo se zaljubili na prvi pogled! Zanimljivim dizajnom privlače pozornost na svakom koraku te savršeno upotpunjuju svaki outfit.


Vrlo su svestrane i praktične, pa se lako prilagođavaju različitim outfitima i odličan su odabir za brojne prigode. Svojim efektnim izgledom začinjuju i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. Pronalazimo ih u raznim dimenzijama, bojama i materijalima. Ovoga ljeta posebno će in biti okrugla torbica od drva ili bambusa, koja će se svojim prirodnim izgledom idealno uklopiti uz lepršave haljine, prozračne materijale i šarene uzorke. 

MANGO, 199,90 KN


Također, ističu se modeli jarkih boja te dakako, nezobilaznog životinjskog uzorka. Ako tražite prigodnu torbu, nesvakidašnjeg i upečatljivog dizajna, koju ćete moći odabrati za posao, izlaske ili dnevne šetnje gradom, okrugla torba bit će savršen odgovor na svako modno pitanje. Provjerite aktualnu ponudu chic okruglih torbica iz dućana Tower Centra i odaberite svoj omiljeni model koji će osvježiti vašu garderobu i u trenu transformirati najdraže ljetne kombinacije! 

MANGO, 249,90 KN
MANGO, 349,90 KN
MANGO, 549,90 KN
RESERVED, 199,90 KN
RESERVED, 299,90 KN
MASS
MASS

Foto: web stranica proizvođača