Optika Anda u Tower Centru u Rijeci se udvostručila! Nakon preuređenja, Riječani sada imaju najveću optiku koja se prostire na 220m2. Uz najbolju ponudu sunčanih naočala i dioptrijskih okvira u gradu, Optika Anda ponosna je i na svoju suvremenu polikliniku gdje se svakim danom obavljaju pregledi vida. 

Redovna kontrola dioptrije preporučuje se jednom godišnje čak i ako nemate simptome, no ako osjećate zamor očiju, zamagljenost slike, slabiji noćni vid, teže privikavanje s tame na svjetlost ili problem sa čitanjem, vrijeme je da rezervirate vaš termin za besplatnu provjeru vida već danas. Jeste li znali da je svaka četvrta osoba na svijetu kratkovidna? U Optici Anda samo jednim klikom možete rezervirati termin za besplatnu kontrolu i očuvanje dobrog vida. Pregled ne traje duže od 30 minuta, a mjeri se i pregledava vidna oštrina, očni tlak, testiraju se stanja poput kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma, propisuje se korištenje naočala i kontaktnih leća.

Preporučamo da barem jednom godišnje obavite kontrolu dioptrije, kao što je poznata riječka influencerica Ivana Pirizović napravila u novoproširenoj optici Anda u Tower centru Rijeka. Koji su prvi znakovi da trebate obaviti kontrolu vida, može li se prevenirati rast dioptrije te koje naočalne okvire je odabrala Ivana, doznajte u videu.