Jeste li znali da svoje naočale možete osigurati i zaštititi od svih vrsta šete? U Anda poslovnici u Tower Centeru možeš pronaći jedinstvenu uslugu Kasko osiguranja naočala osiguravajuće kuće HOK, koja nudi mogućnost osiguranja naočala ili naočalnih leća.

Dogodilo vam se da vam popucaju stakla na dioptrijskim naočalama? Sjeli ste na vaše omiljene sunčane naočale? Kasko osiguranje naočala pokriva sve to i bilo koju drugu nepredviđenu šteta, a na temelju ugovorenog osiguranja imaš pravo na potpuno nove naočale bez dodatne naknade.

Kako funkcionira Kasko osiguranje naočala?

Kasko osiguranje možete iskoristiti jednom u roku od 12 mjeseci te u slučaju oštećenja na vašim naočalama, možete ih zamijeniti za potpuno nove. Osiguranje naočalapokriva uništenje ili mehaničko oštećenje naočala ili naočalnih leća. Kasko osiguranje ne vrijedi jedino u slučaju gubitka ili krađe.

Petar Grašo osigurao je svoje naočale 

Petar Grašo kojemu su naočale zaštitni znak, također se odlučio za osiguranje svojih naočala i nije požalio. Pogledajte u videu kako je omiljeni glazbenik i autor popularnog hita 'Moje zlato' otkrio da bi bilo dobro osigurati svoje naočale. 😊