Tradicija nošenja crvenog donjeg rublja na Silvestrovo započela je već u srednjem vijeku, kada se crvena boja smatrala zlom bojom pa su je žene nosile ispod odjeće. Danas, crveno donje rublje ima sasvim drugo značenje. Prema shvaćanjima, ono donosi sreću i ljubav u idućoj godini.

Bilo to praznovjerje ili ne, nama je to dovoljno dobar razlog da se u novogodišnjoj noći odlučimo za njega. Osim toga, crvena boja iznimno je efektna i strastvena i u njoj se svatko osjeća seksi i samouvjereno. Ako ste ljubiteljica klasičnog stila i tijekom godine uglavnom birate crne ili bijele komade, doček Nove godine je savršena prilika da se odlučite za nešto novo i pomalo odvažno.

INTIMISSIMI

Čipkaste, svilene, satenske gaćice i grudnjaci ili možda jednostavni, udobni pamučni modeli – izbor je na vama. Čak i ako ne znate što odijenuti za doček, crveno donje rublje vam može dati inspiraciju. Naime, zavodljivi bodiji i elegantne potkošulje odlično će se uklopiti ispod sakoa te wrap over haljina, bluza ili džempera. Zavirili smo u dućane Tower centra i pronašli predivne komade u boji ljubavi, za koje smo sigurni da će vam donijeti sreću. Mi se ne možemo odlučiti koji je ljepši, stoga izbor prepuštamo vama.

LISCA, GORNJI DIO 285 KN, DONJI DIO 139 KN

LISCA, GORNJI DIO 285 KN, DONJI DIO 139 KN

INTIMISSIMI, 279 KN

INTIMISSIMI, 279 KN

Foto: Instagram Intimissimi, Lisca