Iako proljeće još nije pokucalo na naša vrata, vjerojatno već razmišljate kako ćete, s dolaskom prvih sunčanih dana, urediti i osvježiti svoj dom. Proljeće je godišnje doba u kojem se cijela priroda budi nakon zimskog sna. Sunce nas obasjava i puni nam baterije pozitivnom energijom. Prevladava zelenilo i šarenilo cvijeća. Budući da se u proljeće čitava priroda oko nas mijenja, i mi postajemo kreativniji te poželimo unijeti promjene u naš dom.

Najjednostavniji, a opet najefektniji način da učinite prostor veselijim je dodavanje jastučića, posteljine ili zavjesa raznih boja i motiva. Možete se odlučiti za uzorak točkica, cvijeća, prugica ili pak za kockasti uzorak. Pospremite teške i debele deke u ormare i zamijenite ih prozračnim i šarenim plahtama i prekrivačima.

Vitapur, ukrasni jastuci 124,90 kn na akciji 69,94 kn

Kako biste u dom unijeli pravi proljetni ugođaj, ukrasite prostorije umjetnim ili prirodnim cvijećem. Dekorirajte stol novim stolnjakom, vazom veselih motiva, ukrasnim podloškom ili se pak odlučite za svijećnjak pastelnih boja, a zbog kojeg će prostor izgledati elegantnije i romantičnije.

Kik, umjetno cvijeće od 25,90 kn

Nemojte zanemariti ni zidove. Zaboravite na farbanje i velike pothvate, dovoljno je da investirate u novu sliku ili serigrafiju koja će krasiti vaše zidove i učiniti čitav prostor posebnim i zanimljivim. Poigrajte se s raznim dimenzijama slika i bojama okvira.

Luce, od 289,19 kn

Budući da ćemo s dolaskom toplijih i sunčanijih dana sve više vremena provoditi na otvorenom, zašto ne biste svoj balkon ili terasu pretvorili u idealno mjesto za ispijanje kave. Ukrasite ih visećim ili stabilnim posudama s cvijećem, zanimljivim klupicama te stolovima ili stolicama rustikalnog dizajna.


Pepco, ukrasna keramička tegla tegla od 18 kn 

Važno je da vaš stan ili kuća s dolaskom proljeća postane opušteno, prozračno i ugodno mjesto za život. Uskladite ga s vedrinom i zelenilom prirode i zapamtite: dovoljan je samo pokoji detalj, ali mnogo ljubavi i smijeha da bi se dom uistinu nazvao domom.
U nastavku se inspirirajte elementima i idejama za uređenje interijera, a koje možete pronaći u trgovinama Tower Centera.

Pepco, deka od šanil tkanine 90 kn. Okvir sa zlatnim rubom, za sliku 35 kn. Buket umjetnog cvijeća, razni motivi 60 kn 

Pepco, jastučnica, 100 % pamuk, s resicama, 26 kn. Kutija, sklopiva, sa strukturiranim motivom na prednjoj strani, 35 kn. Tepih* s geometrijskim uzorkom 90 kn. Tabure, sklopivi, s prostorom za pohranu i poklopcem s ukrasnim, strukturiranim motivom 100 kn
Vitapur, deka 124,90 kn na akciji 109,99 kn
Vitapur, 449,90 na akciji 269,90 kn

Luce, od 289,19 kn

Posteljina.hr, 79,90 kn

Posteljina.hr, 149,90 kn na akciji  99,90 kn

Kik, Čaša - od 17,90 kn⁣. Dekoracijsko srce - od 25,90 kn⁣. Svijeća u čaši - od 44,90 kn⁣
Tanjur - od 25,90 kn⁣ 

 

Kik, Svijeća u čaši - od 44,90 kn⁣. Svijeća (razni oblici i veličine) - već od 14,90 kn⁣
Pladanj (oko 19,5 cm) - od 25,90 kn⁣