Uzbudljivi svijet krimića i trilera nikada nije izgledao primamljivije! Svibanj je mjesec posvećen napetim pričama, skrivenim tajnama i neizvjesnosti koja vas drži na rubu stolice. Hoću knjigu vam za Mjesec krimića i trilera donosi odabrane naslove koji će vas uvući u intrigantne zaplete i nepredvidive obrate.

Kućna pomoćnica

Hoću knjigu, 17,99 € u svibnju 16,19 €

Autorica Frieda McFadden donosi nam novi napeti triler koji će vas držati budnima cijelu noć. Kućna pomoćnica otkriva što se dogodi kad otkrijete kako su tuđe tajne opasnije i od vaših vlastitih.

MacbethHoću knjigu 17,12 € u svibnju 13,79 €

Jo Nesbø donosi svoju verziju klasične Shakespeareove tragedije u modernom kriminalističkom ruhu. Macbethje mračna priča o ambiciji, moći i korupciji koja će vas ostaviti bez daha.

Muškarci koji mrze žene

Hoću knjigu, 19,78 € u svibnju 15,82 € 

Stieg Larsson stvorio je nezaboravne likove i uvrnutu misteriju koja će vas držati na nogama. Muškarci koji mrze žene prvi je dio kultne trilogije Millennium, savršen izbor za ljubitelje napetih krimića.

Sve ovo je laž 

 Hoću knjigu, 19,90 € u svibnju 18,00 €

Lisa Jewell donosi zapanjujući triler koji će vas iznenaditi svakim poglavljem. Sve ovo je laž vješto će vam dočarati kako stvari postaju sve zamršenije kada pokušate razotkriti što sve leži ispod površine mračnih tajni.

Crvena voda 

Hoću knjigu, 13,40 € u svibnju 10,51 €

Još jedan nevjerojatni roman iz pera Jurice Pavičića. Nakon ribarske fešte u malom dalmatinskom mjestu, nestaje maloljetna djevojka, a potraga za njom ne daje nikakve rezultate. Crvena voda držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja.

Kako ubiti vlastitu obitelj 

Hoću knjigu, 19,90 € u svibnju 15,92 €

Bella Mackie donosi nevjerojatno napetu priču koja će vas držati na rubu živaca. Provjerite zašto je ova svjetski hvaljena mračna satira osvojila vrhove top-ljestvica najčitanijih knjiga diljem svijeta.

Posljednje što mi je rekao 

Hoću knjigu, 16,90 € u svibnju 12,00 €

Uznemirujući triler autorice Laura Dave o potrazi za istinom nakon nestanka voljene osobe. Povezujući djeliće istine, glavna junakinja otkriva potpuno neočekivane tajne koje će vas držati budnima noćima, pitajući se kome možete vjerovati.

Zato posjetite knjižaru Hoću knjigu i iskoristite posebne popuste od 10 do 30 % na sve krimiće i trilere na kriminalno dobroj akciji u svibnju. Ne propustite priliku za uzbudljivo putovanje kroz misteriozni svijet kriminalističkih romana!

Foto: PR