Ljetne temperature već su pokucale na vrata, a s njima i ljetne aktivnosti koje uključuju i prvi odlazak na plažu. No, tome nerijetko prethodi i potraga za kupaćim kostimom – aktivnost koja se mnogima ne nalazi na popisu omiljenih. Sve razumijemo, no dopustite da vas Ulla Popken razuvjeri i uvede u jedan poptuno novi svijet gdje su kupaći kostimi prilagođeni vama i vašim oblinama, a ne obrnuto.

Kupaći kostimi po mjeri vaših oblinaUlla Popken, 55,49 €Sigurni smo da ste se barem jednom pronašli u situaciji kada ste pri isprobavanju kupaćeg kostima, pristali na manje: ''ovaj me malo steže, ovaj mi ne stoji dobro, ovaj mi ističe dijelove tijela koje ne želim isticati – ali nemam izbora, kupujem ih.'' Poznato? Ti dani su sada iza vas jer je Ulla Popken kolekcija kupaćih kostima dostupna u veličinama od 42 do 62, a osmišljena je i dizajnirana tako da ističe sve vaše prednosti, a sakriva eventualne nedostatke. Svaki model pažljivo je osmišljen s ciljem da se u njemu osjećate iznimno ugodno i samouvjereno te da vam pri kretanju pruža slobodu, ali i povjerenje. Zapravo, samo zamislite sebe u kupaćem kostimu za koji ćete imati osjećaj da je napravljen samo za vas.

Udobnost + stil i na plaži

Ulla Popken, 54,49 €

Ulla Popken vrlo je ozbiljno shvatila zadatak da je udobnost jednako važna kao i stil. Da, čak se ni na plaži ne morate odreći stila! Zato su Ulla Popken modeli izrađeni od visokokvalitetnih materijala, pružaju izvrsnu potporu s podesivim naramenicama i podstavljenim košaricama, čvrsti su i drže sve na svom mjestu, a istovremeno možete birati između 200+ prekrasnih modela, različitih uzoraka i boja!

Ulla Popken, 55,49 €

Ulla Popken, 54,49 €

Otkrijte savršen kupaći kostim za vaš oblik tijela

Sve Ulla Popken kolekcije kreirane su imajući na umu različite oblike tijela, ali i osobne preferencije. Zato u bogatom asortimanu možete pronaći jednodijelne kupaće kostime, dvodijelne, tankinije i haljine za kupanje – ovisno o vašem stilu. Jedno je sigurno, koji god model izabrali, s nadolazećim danima uvjerit ćete se u to da savršen kupaći kostim stvarno postoji!

Ulla Popken, 54,49 €

Ulla Popken, 64,49 €

Ulla Popken, 64,49 €

Foto: PR